Filmstudio's in gevecht over filmrechten 'Monsterpocalypse'

Filmstudio's in gevecht over filmrechten 'Monsterpocalypse'

Warner Bros., DreamWorks en Sony hebben allen grote interesse in een verfilming van het populaire bordspel.

Warner Bros. Pictures, DreamWorks en Sony zetten momenteel allen hoog in om de filmrechten van bordspel Monsterpocalypse te kunnen bemachtigen. Evil Dead-regisseur Fede Alvarez is verbonden aan het scifi-project als regisseur en zal het script samen met Rodo Savagues schrijven. Het verhaal zal aansluiten op elementen van het bordspel, waarin mensen het in robotpakken moeten opnemen tegen monsters.

In 2010 werd er al eens gewerkt aan een verfilming door Tim Burton, maar die versie werd al snel geschrapt toen werd aangekondigd dat Guillermo del Toro het soortgelijke Pacific Rim zou gaan maken. De versie die nu in de planning staat zou behoorlijk verschillen van zowel de voorheen geplande film als Pacific Rim. Een anonieme vierde studio zou ook interesse hebben getoond in het project. De verwachting is dat we binnen de komende paar dagen te horen zullen krijgen wie de winnaar is geworden.

Alvarez maakte zijn debuut met de populaire korte film Panic Attack!, waarin enorme robots de Uruguayaanse hoofdstad Montevideo aanvallen.



NieuwsFilm

meest populair