Eerste officiële blik op nieuwe team in 'Guardians Of The Galaxy Vol.2'

Eerste officiële blik op nieuwe team in 'Guardians Of The Galaxy Vol.2'

Inclusief Mantis!

De opnames zitten er ondertussen op voor Guardians Of The Galaxy Vol.2 en het wachten is op de eerste beelden. Deze verschijnen mogelijk tijdens Comic Con San Diego later deze maand. Tot die tijd worden we door Marvel Studios - via Entertainment Weekly - lekker gemaakt met concept-art van de Guardians.

Op de concept-art zien we naast de bekende gezichten ook een nieuwe personage, namelijk Mantis. Deze wordt gespeeld door Pom Klementieff (Oldboy). Zij sluit mogelijk aan bij de Guardians, bestaande uit Chris Pratt (Peter Quill/Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax), Vin Diesel (stem - baby - Groot) en Bradley Cooper (Rocket). Op de art zien we ook Michael Rooker (Yondu Udonta) en Karen Gillan (Nebula). De vraag is of ook zij gaan aansluiten bij de "A-Holes."

Klik voor een vergroting

[/url]

Over baby Groot zegt uitvoerend producent Jonathan Schwartz: "Hij heeft niet de wijsheid en ervaring van de oude Groot. Hij is een jongere Groot en een meer onstuimige Groot. De vraag is of hij dezelfde Groot is, alleen dan kleiner. Of is hij een andere Groot die is gegroeid uit een zaadje van de eerste Groot?"

De film van Guardians of the Galaxy-regisseur [url=http://www.filmtotaal.nl/persoon.php?id=61536]James Gunn
heeft ook rollen voor Sean Gunn (Kraglin), Elizabeth Debicki (?), Chris Sullivan (Taserface) en Kurt Russell vermoedelijk als de vader van Peter Quill. Vanaf 27 april in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair