Woody Harrelson krijgt geen goedkeuring om marihuana-apotheek te openen

Woody Harrelson krijgt geen goedkeuring om marihuana-apotheek te openen

Meer dan 60 mensen dienden een verzoek in.

Website Reuters rapporteert dat acteur Woody Harrelson (The Hunger Games, tv-serie True Detective) kan fluiten naar een marihuanaonderneming in Hawaï. Eerder dit jaar kwam het nieuws uit dat de 54-jarige Amerikaan een verzoek had ingediend bij het Hawaiiaanse Ministerie van Volksgezondheid voor een vergunning. De acteur deed dit namens zijn bedrijf Simple Organic Living LLC.

Hoewel het mensen verbaasde was het niet geheel ongewoon. Harrelson geeft immers bijwijlen advies aan de bestuursraad van non-profitorganisatie NORML (National Organization for the Reform of Marijuana Laws). Zij trachten de softdrugs in Amerika te legaliseren. Waarom Harrelson geen goedkeuring heeft gekregen is niet bekendgemaakt.

Het Hawaiiaanse Ministerie van Volksgezondheid zou naar verluidt meer dan 60 inschrijvingen hebben binnengekregen. Daarvan ontvingen maar acht het groene licht. Het gaat om drie ondernemingen in Honolulu, twee in Maui, eentje in Kauai en twee in Hawaï zelf. Marihuana is maar in 20 staten van de VS toegestaan.



NieuwsFilm

meest populair