Tony Stark wordt mentorfiguur in 'Spider-Man: Homecoming'

Tony Stark wordt mentorfiguur in 'Spider-Man: Homecoming'

Joe Russo is erg blij met de rol van Spider-Man in het MCU.

Nu zeker is dat Robert Downey Jr. in Spider-Man: Homecoming terugkeert als Tony Stark, kunnen we kijken naar de relatie tussen de twee personages. Tegenover IGN ging Captain America: Civil War-regisseur Joe Russo in op wat de relatie tussen Peter Parker (Tom Holland) en Tony Stark.

Hij denkt dat het een hoogtepunt wordt van de film. ”Absoluut. Ik denk dat Downey nu officieel getekend heeft voor Spider-Man: Homecoming en ik denk dat daarin ligt wat het zo leuk gaat maken. Dat is wat deze interpretatie van Spider-Man onderscheidt van de rest. Twee zaken: allereerst casten we een acteur die dicht bij de leeftijd van een middelbare scholier zit. Tom is echt de eerste jonge acteur die de rol speelt en hij brengt een ongelofelijke kwetsbaarheid en een bepaald zelfvertrouwen met zich mee om dit jonge en opwindende personage tot leven te brengen. Ten tweede is het fantastisch dat, nu hij in het Marvel filmuniversum zit, hij met andere personages in het universum contact kan hebben.”

”Ik denk dat de mentorrelatie die Tony met Peter Parker ontwikkeld heeft één van de meest interessante onderdelen van het universum wordt, nu we verder gaan.” Hoe zich dat ontwikkelt zien we redelijk snel, Spider-Man: Homecoming draait namelijk al vanaf 27 juli 2017 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair