Paramount heeft 'Star Trek 4' al op het vizier

Paramount heeft 'Star Trek 4' al op het vizier

Maar dan moet Star Trek Beyond wel gaan knallen.

Aankomende zomer gaat met Star Trek Beyond de derde Star Trek-rebootfilm in première. De release moet het hoogtepunt worden van het 50-jarige bestaan van de super populaire sci-fi franchise. Paramount zit echter niet stil en lijkt al te werken aan een vierde deel.

De website Trek Movie meldt namelijk dat Paramount de titel Star Trek 4 al heeft geregistreerd bij de MPAA, de Motion Picture Association of America. Ook zouden Chris Pine (Captain Kirk) en Zachary Quinto (Spock) al hebben getekend voor een vierde deel.

De eerdere twee delen Star Trek (2009) en Star Trek Into Darkness (2013) van regisseur J.J. Abrams waren uiterst succesvol bij zowel de critici als het publiek. Aan de wereldwijde bioscoopkassa's werd respectievelijk $385,6 miljoen en $467,3 miljoen opgehaald.

Het derde deel is in handen van Justin Lin (Fast & Furious 6) en de eerste trailer werd niet echt denderend ontvangen. Het is afwachten wat de volgende trailer laat zien, deze verschijnt later deze maand. Star Trek Beyond staat gepland voor 21 juli.

Hieronder de IGN Rewind Theater voor de trailer:



NieuwsFilm

meest populair