'Civil War'-regisseurs over Netflix/Marvel-personages in 'Avengers: Infinity War'

'Civil War'-regisseurs over Netflix/Marvel-personages in 'Avengers: Infinity War'

Willen zij Daredevil en Jessica Jones in de filmwereld?

Voor wie Civil War al heeft gezien weet dat de film barstens vol bekende en nieuwe personages zit. In gesprek met de regisseurs regisseurs Anthony en Joe Russo vroeg BadTaste.it of zij de personages uit de Marvel/Netflix-series in hun aanstaande Infinity War-tweeluik zouden willen hebben.

Joe Russo: "Het Marvel Universe dijt uit, het Marvel Cinematic Universe is enorm. Denk maar aan al die personages die nog niet zijn geïntroduceerd, maar nog wel in beeld komen voor we aan Infinity War werken. We hebben al een zware taak om de verhalen te vertellen van de Marvel Cinematic Universe-personages die al bestaan op het witte doek, laat staan met het toevoegen van het gehele Marvel televisie-universum."

In de Netflix tv-series als Daredevil en Jessica Jones wordt verwezen naar de gebeurtenissen in de films. Andersom wordt dit tot op heden vermeden. De tv-helden hebben dan ook te maken met veel kleinschaligere, meer persoonlijke bedreigingen dan de superhelden in de films.

De tweeluik-films Avengers: Infinity War - Part 1 en Part 2, waarin de oppermachtige schurkThanos (Josh Brolin) het zal opnemen tegen minimaal de Avengers en vermoedelijk de Guardians of the Galaxy, zijn te zien vanaf respectievelijk 3 mei 2018 en 2 mei 2019.



NieuwsFilm

meest populair