Derde 'Universal Monsters Cinematic Universe'-film aangekondigd

Derde 'Universal Monsters Cinematic Universe'-film aangekondigd

Universal heeft grootse plannen.

Aankomende jaren krijgen we een reboot te zien van het Universal Monsters Cinematic Universe. De studio heeft nu een nieuwe releasedatum aangekondigd voor een derde deel in de reeks die ogenschijnlijk nog moet starten.

Ondertussen draaien de camera's al voor The Mummy van regisseur Alex Kurtzman en met namen als Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Jake Johnson en de Nederlandse acteur Marwan Kenzari. Deze moet op 9 juni 2017 in de bioscoop verschijnen.

Voor 13 april 2018 was al een tweede film aangekondigd en nu is ook 15 februari 2019 in de boeken gezet. Er zijn meerdere films in ontwikkeling. The Invisible Man maakt het meest kans op één van de open plekjes. Enige tijd terug werd namelijk bekend dat Johnny Depp is aangetrokken voor de titelrol.

Andere titels die (mogelijk) in ontwikkeling zijn/waren, zijn The Wolf Man, Van Helsing, Creature from the Black Lagoon en Bride Of Frankenstein. Voor de laatste titel was enige tijd terug nog Angelina Jolie in beeld.

Het is onduidelijk of de flop Dracula Untold (2014) onderdeel uitmaakt van de Universal Monsters Cinematic Universe-reboot. De slotscène deed wel hinten naar een nieuw deel. Check de scène hieronder:



NieuwsFilm

meest populair