'Why We’re Killing Gunther': Huurmoordenaars zijn arrogante Schwarzenegger zat

'Why We’re Killing Gunther': Huurmoordenaars zijn arrogante Schwarzenegger zat

In de komische actiefilm speelt Ahnuld er zelf één die het doelwit van zijn collega's wordt.

Saturday Night Live-castlid Taran Killam is bezig met zijn regiedebuut genaamd Why We're Killing Gunther. Hij zal het scenario zelf in orde brengen en tevens een rol op zich nemen. De komiek heeft overigens ook al een aardige cast paraat staan, met aan kop Arnold Schwarzenegger (Last Action Hero) en Cobie Smulders (The Avengers).

De actiekomedie volgt Schwarzenegger in de titelrol. Gunther is 's werelds beste huurmoordenaar. Helaas is dat ietwat naar zijn hoofd gestegen, Gunther is er namelijk een ongelofelijke arrogante kwal door geworden. Niemand kan hem meer uitstaan en daarom besluiten zijn dodelijke beroepsgenoten, bestaande uit excentriekelingen, hem van kant te maken. Een gemakkelijke taak is het niet te noemen, want Gunther is hen voortdurend een stap voor. De jaloerse huurmoordenaars belanden hierdoor in verschillende gênante situaties.

Schwarzenegger en Killam's vrouw Smulders worden vergezeld door andere namen zoals Randall Park, Bobby Moynihan, Paul Brittain en Ryan Gaul. De opnames starten volgende maand. De Oostenrijkse actieheld zullen we ergens dit jaar in 478 kunnen bewonderen, een drama/thriller gebaseerd op ware gebeurtenissen. Als Viktor wil hij vergelding voor de dood van zijn vrouw en kind. Zij kwamen om in een vliegtuigongeluk dat tot stand is gekomen door een luchtverkeersleider die er zonder schuld vanaf komt. Het verhaal eindigde niet al te best voor één van de twee.

NieuwsFilm

meest populair