Chloë Grace Moretz noemt daten met Brooklyn Beckham moeilijk

Chloë Grace Moretz noemt daten met Brooklyn Beckham moeilijk

En waarom was ze nou echt niet tevreden met Kim Kardashian's naaktfoto?

Er is genoeg drama in Chloë Grace Moretz' leven, en dat heeft ze besloten te delen met de wereld. In twee verschillende interviews heeft de 19-jarige haar romantische leven en botsing met Kim Kardashian in behandeling genomen. De clash met de televisiepersoonlijkheid ontstond twee maanden geleden nadat Kardashian een naaktfoto op Twitter plaatste en Moretz er iets van zei.

Tegenover InStyle Magazine liet de actrice weten dat daten vies tegenvalt nu ze vaak achtervolgd wordt door de paparazzi. Momenteel bloeit er wat tussen Moretz en de 17-jarige Brooklyn Beckham (zoon van voetballer David en oud-Spice Girls lid Victoria), ruimte om adem te halen is er niet. "Jullie weten al hoe ik eruit zie in een badpak, hoe ik eruit zie tijdens een seksscène en hoe ik eruit zie wanneer ik tegen iemand zeg: 'Ik hou van je.' Jullie hebben het allemaal al gezien." Twee bekendheden die samen uitgaan creëert een krankzinnige razernij onder de paparazzi, vertelt ze. "Ze volgen je in aparte wagens, dus je kan niet rondlopen en kleine, flauwe, schattige momenten met elkaar delen."

In gesprek met Glamour keerde Moretz weer terug naar de onenigheid met Kim Kardashian. Als antwoord op de naaktfoto liet de Kick-Ass-actrice weten er niet gecharmeerd van te zijn. Jonge vrouwen zouden hierdoor een slecht voorbeeld krijgen. Kardashian reageerde enigszins katachtig.

Waarom Moretz in eerste instantie reageerde: "Ik had net een vlucht vanuit Zuid-Korea achter de rug en ik had ongelofelijk veel last van jetlag. Ik kon nergens meer tegen. Toen ik die foto zag moest ik iets zeggen. Het had niets te maken met vertrouwen in je lichaam of jezelf liefhebben. Het was gedaan met voyeuristische bedoelingen, wat ik ongepast vond voor jonge vrouwen om te zien. Ik zou het verschrikkelijk voor hen vinden als ze het een behoefte achten om bepaalde foto's te plaatsen om likes, retweets, favorieten en aandacht van mannen te behalen."

Toen Kardashian met een weerwoord kwam kreeg ze haar doelwit aan het lachen. Moretz: "Ik was met mijn familie aan het dineren toen ik de notificatie op mijn telefoon zag. Ik keek ernaar en dacht: 'O mijn god. Ze heeft erop gereageerd.' Mijn moeder nam het beledigend op, want Kim keerde niet terug met een geschoolde reactie over vertrouwen in je lichaam. Het was zowel agressief als incorrect. Ik heb misschien geen 45 miljoen volgers of een TV-serie over mijn leven, maar mensen weten wie ik ben. Op het bezitten van meningen ben ik trots, ik breng ze niet achterbaks over naar mensen."



NieuwsFilm

meest populair