Algemeen

Alden Ehrenreich is de nieuwe Han Solo!

Hij is te zien in de tweede Star Wars Anthology-film.

door Bram de Groot om 07:11 in Algemeen
Meerdere websites melden dat de 26-jarige Alden Ehrenreich gecast is als de jonge Han Solo. Hij gaat de rol vervullen in de spin-off/prequel "Star Wars: Han Solo" van regisseurs Phil Lord en Christopher Miller (The LEGO Movie) en schrijvers Lawrence Kasdan en Jon Kasdan.

Ehrenreich is bekend uit de film Hail, Caesar! van Ethan en Joel Coen, maar hij had ook aandelen in films als Stoker (2013) en Beautiful Creatures (2013). Zijn voornaamste concurrenten voor de rol waren naar verluidt Jack Reynor (Transformers: Age of Extinction), Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service), Blake Jenner (Everybody Wants Some) en Jack O’Connell (Unbroken).

In de tweede Star Wars Anthology gaat hij de rol overnemen van Harrison Ford, die Solo speelde in vier films, waaronder in Star Wars: A New Hope (1977) en Star Wars: The Force Awakens (2015). Van de week werd de film nog geteast met een foto van een wel heel bekend pistool.

De nog titelloze Han Solo-film staat gepland voor 25 mei 2018. Daarvoor zien we nog Rogue One: A Star Wars Story (2016) en Star Wars VIII (2017). Een derde Star Wars Anthology-film zou zich moeten focussen op Boba Fett en in 2020 gaan verschijnen.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

Het ging al nergens meer over en nu een reboot eroverheen. Leuk voor de nieuwe generatie die dit slikt als koek.

23VDV23

Avatar

SeanDeNiro "Het ging al nergens meer over en nu een reboot eroverheen. Leuk voor de nieuwe generatie die dit slikt als koek."


Het is geloof ik niet bedoeld als reboot, maar een spin/off sequel. Deze knul zou dan binnen de verhaalwereld als hij een jaar of 10 a 15 jaar ouder is de Han Solo die wij met Harrisson Ford kennen worden. Echter zie ik hier buiten het feit dat het Disney een mooie melkkoe geeft inderdaad totaal geen waarde in. Iets als Rogue One of nieuwe Star Wars sequels is nog tot dáár aan toe, maar ik weet van Han Solo wel alles wat ik van hem wil weten als kijker. Ik ben bang dat ze hiermee eerder schade wordt aangericht dan dat het iets gaat toevoegen en dat is voor zo'n iconisch personage erg zonde.

michaelbay

Avatar

Ik zie ook echt totaal niet in wie hier op zit te wachten. mensen die star wars kijken willen toch
gewoon jedi zien. waarom geen yoda verhaal, die is al een paar honderd jaar oud.

kijk eens naar de trailers van knights of the old republic over de aanval op de jedi tempel.
dat is exact wat ik in een film van star wars wil zien. maar nee.

Ed Crane

Avatar

#HanSoloRecastCashgrab

YOLO

Avatar

I have a bad feeling about this. :X

MovieWanker

Avatar

michaelbay "ik zie ook echt totaal niet in wie hier op zit te wachten. mensen die star wars kijken willen toch
gewoon jedi zien. waarom geen yoda verhaal, die is al een paar honderd jaar oud.

kijk eens naar de trailers van knights of the old republic over de aanval op de jedi tempel.
dat is exact wat ik in een film van star wars wil zien. maar nee."


Mwah, ik heb die jedi verhalen nu ook wel gezien met 7 films, 9 zelfs wanneer de huidige trilogie afgerond is. Vind het op zich wel verfrissend om ook eens wat spin-offs te maken en andere verhalen te belichten. Zo kijk ik zelf op dit moment veel meer uit naar Rogue One dan naar Episode 8. Op zich lijkt me een film over een jonge Solo best interessant alleen zie ik weinig gelijkenis met Ford en deze acteur, maar goed ken hem ook totaal niet verder. Misschien vergeet je dat wel als de film goed is en hij z`n rol goed speelt, we zullen het moeten afwachten. En daarbij, het is ook nog niet gezegd dat er geen Jedi`s in de Solo spin-off voor komen. ;)

Bilbo

Avatar

Het gaat moeilijk worden voor Phil Lord en Chris Miller om dit te laten werken, maar goed, dat zei men ook over The Lego Movie en daar leverden ze ook een hele goede film mee. Ik sta hier dus nog wel voor open.

Roeltje

Avatar

Zonde van Anthony Ingruber, maar begrijp de keuze. Ben benieuwd naar de film, maar het is op dit moment wel de Star Wars film waar ik het minst naar uitkijk.

Steve-O

Avatar

Would that it twuuuuuuh so simple
It's complicated

chewy

Avatar

Als een jarenlange fan van star wars vind ik een han solo spin-off film onnodig

M0vieFreak

Avatar

Dit is al een onnodige film en de acteur lijkt er al helemaal niet op. Misschien zal hij het wel goed doen dus het zal afwachten zijn. Ik ben er een beetje geinteresseert naar door de regisseurs.

Muufley

Avatar

Roeltje "Zonde van Anthony Ingruber, maar begrijp de keuze. Ben benieuwd naar de film, maar het is op dit moment wel de Star Wars film waar ik het minst naar uitkijk."


Fuck Anthony Ingruber, een acteur goed kunnen imiteren zegt niets over iemands acteertalent. Ik zou geen Solo willen hebben die mij ten allen tijden aan Ford doet denken maar dat helemaal niet is en ook niet eruit ziet.

Ed Crane

Avatar

Tja, maar ik zou toch graag een Han Solo hebben die me aan Han Solo doet denken.

Oftewel, gewoon lekker schrappen deze film. Sowieso is het gewoon fanfic, als ik als de film uitkomt zijn geschiedenis zou zien zou het toch gewoon iets zijn van "nou leuk, 40 jaar na dato door willekeurige mensen bedacht".

Steve-O

Avatar

Het enige interessante aan deze Han Solo spin off is dat ze het Star Wars universum nog veel meer uit kunnen breiden dan bij bijvoorbeeld Rogue One. Gelukkig zien we heel wat nieuwe personages in die film, ook in de hoofdrol maar het verhaal lijkt me toch wat compacter dan wat de Han Solo spin off waarschijnlijk gaat zijn.

Eerlijk gezegd had ik liever spin offs gezien over de tijd voor de PT maar ik neem aan dat die qua schaal dan de nieuwe Episode films teniet kunnen doen. Tenminste, als ze Knights of the Old Republic zouden verfilmen dan.

Ehrenreich heeft in ieder geval talent en Lord & Miller maken altijd films vol energie. Hopelijk gebruiken ze ook de Alexa 65 om zo de spin off films wat meer te onderscheiden van de Episodes die op film gefilmd worden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair