Alden Ehrenreich is de nieuwe Han Solo!

Alden Ehrenreich is de nieuwe Han Solo!

Hij is te zien in de tweede Star Wars Anthology-film.

Meerdere websites melden dat de 26-jarige Alden Ehrenreich gecast is als de jonge Han Solo. Hij gaat de rol vervullen in de spin-off/prequel "Star Wars: Han Solo" van regisseurs Phil Lord en Christopher Miller (The LEGO Movie) en schrijvers Lawrence Kasdan en Jon Kasdan.

Ehrenreich is bekend uit de film Hail, Caesar! van Ethan en Joel Coen, maar hij had ook aandelen in films als Stoker (2013) en Beautiful Creatures (2013). Zijn voornaamste concurrenten voor de rol waren naar verluidt Jack Reynor (Transformers: Age of Extinction), Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service), Blake Jenner (Everybody Wants Some) en Jack O’Connell (Unbroken).

In de tweede Star Wars Anthology gaat hij de rol overnemen van Harrison Ford, die Solo speelde in vier films, waaronder in Star Wars: A New Hope (1977) en Star Wars: The Force Awakens (2015). Van de week werd de film nog geteast met een foto van een wel heel bekend pistool.

De nog titelloze Han Solo-film staat gepland voor 25 mei 2018. Daarvoor zien we nog Rogue One: A Star Wars Story (2016) en Star Wars VIII (2017). Een derde Star Wars Anthology-film zou zich moeten focussen op Boba Fett en in 2020 gaan verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair