Algemeen

Eerste trailer van horror film 'The Woods'

Volgens de beschrijving is het de engste film in decennia.

door Michelle Iwema om 08:00 in Algemeen


De eerste officiële trailer van de nieuwe horror- film The Woods is vrijgegeven en kan je hierboven bekijken. Volgens de beschrijving gaat deze film een van de engste in decennia worden.

The Woods belooft naast ontzettend eng te zijn, ook een nieuwe richting in te slaan binnen het horror genre, zowel op een frisse als angstaanjagende manier. De makers beloven dus behoorlijk wat!

De film is gemaakt door regisseur Adam Wingard en schrijver Simon Barrett. Zij maakten eerder samen A Horrible Way to Die, You’re Next, en The Guest.

Voor The Woods is nog geen Nederlandse releasedatum bekend. Aangezien de film voor september in de Amerikaanse bioscopen staat gepland, zouden we deze wellicht ergens in het najaar in Nederland mogen verwachten.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

Afgaande op de trailer wordt het gewoon weer de zoveelste zogenaamde horror met een frisse insteek. Zo'n langzame 'spooky' versie van een legendarisch popnummer is iig al heel vaak gedaan in een horrorfilm. We gaan het meemaken Smiley face

Paul83

Avatar

You're Next en the Guest zijn allebei dikke prima dus ben heel benieuwd naar de nieuwste creatie van de heren.

ridjieddo

Avatar

Paul83 "You're Next en the Guest zijn allebei dikke prima dus ben heel benieuwd naar de nieuwste creatie van de heren."


Ik heb onwijs genoten van deze twee films, ik ben ook heel erg benieuwd!

M0vieFreak

Avatar

You're Next en The Guest waren hele goede films en kijk ook erg uit naar deze film. Trailer ziet er goed uit en zo te zien zal het ook mooie beelden bevatten. Ik ben ook benieuwd of het maar een aantal scenes met handcamera zal bevatten of de volledige film.

rebel1984

Avatar

Vond ik ook Your nex't en the guest waren uitstekende films.
Dit gaat voor mij dan ook een bioscoop bezoekje worden!

NieuwsFilm