A24 koopt rechten 'Under the Silver Lake' met Andrew Garfield

A24 koopt rechten 'Under the Silver Lake' met Andrew Garfield

David Robert Mitchell (It Follows) zal de thriller regisseren.

A24 heeft aangekondigd dat ze de distributierechten van David Robert Mitchells Under the Silver Lake hebben bemachtigd. A24 staat over het algemeen garant voor (uitstekende) kleine films met grote ideeën zoals The Witch, Spring Breakers, Under the Skin, Amy, Locke, Enemy en A Most Violent Year. Dit belooft dus veel goeds.

Hoewel de film 'slechts' 15 miljoen dollar in het laatje bracht, was Mitchells low-budget horrorfilm It Follows kritisch een enorm succes en was de film gezien zijn budget ook behoorlijk winstgevend. Nu stort hij zich dus op een noir-thriller getiteld Under the Silver Lake, waarin niemand minder dan Andrew Garfield de hoofdrol zal spelen.

De details van de film worden momenteel nog geheimgehouden, maar de film wordt geschreven als een noir-thriller die zich in het hedendaagse Los Angeles afspeelt. Mitchell zal het script van de film schrijven en regisseren.Michael De Luca (Fifty Shades of Grey zal de film samen met Chris Bender, Jake Weiner en Adele Romanski.

Garfield zal eind dit jaar te zien zijn in Mel Gibsons oorlogsfilm Hacksaw Ridge en Martin Scorsese's religieus epos Silence.



NieuwsFilm

meest populair