Vier spannende clips 'Warcraft: The Beginning'

Vier spannende clips 'Warcraft: The Beginning'

Ze geven een enorm goede indruk op wat we mogen verwachten van de fantasyfilm.

De eerste clips van Legendary Pictures’ Warcraft: The Beginning zijn vrijgegeven. Onderstaande beelden geven een goede indruk van wat we mogen verwachten van de film. We zien niet alleen gevechten tussen mensen en orcs, maar krijgen ook een blik op magie, de mensenwereld en enigszins emotionele orcs.

De eerste clip laat zien hoe een groep orcs Lothar (Travis Fimmel) en zijn soldaten aanvalt. Het is een zwaar gevecht, dat wordt meteen duidelijk. De orcs zijn zo sterk dat ze mensen eenvoudigweg plat slaan. Toch weet Lothar precies hoe ze te verslaan zijn: ”Ze zijn sterker, wees slimmer.”



De tweede toont ons King Llane (Dominic Cooper), Lothar en de gevangen genomen Garona (Paula Patton). Laatstgenoemde beschikt vermoedelijk over de informatie die de mensen nodig hebben om te kunnen winnen van de orcs.



Magie zal hierin vast en zeker een rol gaan spelen. In onderstaande clip leren we dat Medivh (Ben Foster) over behoorlijk sterke magie speelt. Die zien we in de praktijk omdat hij Khadgar (Ben Schnetzer) betrapt.



”Het is goed om weer bomen te zien, en de sneeuw, zelfs van een afstand,” zegt Durotan (Toby Kebbell). Hij reflecteert op hoe het leven ooit was op zijn thuiswereld Draenor. Hij constateert verder een overeenkomst: toen Gul’dan (Daniel Wu) aan de macht kwam daar, begon de planeet te sterven. En dat ziet er op de mensenwereld ook zo uit. Samen met de mensen kan hij hem wellicht verslaan…



Dat is ook precies waar deze film van regisseur Duncan Jones om zal draaien. Warcraft: The Beginning speelt zich af tijdens de eerste oorlog tussen mens en orc, waarbij de orcs de mensenwereld binnenvallen omdat het leven op hun eigen wereld niet meer mogelijk is. Vanaf 2 juni draait de film in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair