Algemeen

John Boyega: 'Star Wars: Episode VIII' groter en duisterder

De teasers gaan door...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 14:59 in Algemeen
Duister is het kernwoord voor films de laatste jaren. Waar Star Wars: The Force Awakens vooral vrolijk was, gaat daar verandering in komen met Episode VIII van regisseur Rian Johnson. Tijdens het Cannes filmfestival sprak acteur John Boyega met Variety over de film.

”Het is een andere kijk op de zaak, duisterder en grootschaliger,” aldus Boyega. ”Iemand zal zeggen: ‘Hoe kan je iets nog groter maken dan Force Awakens?’ Maar het is gestoord.” Meer dan dat mocht Boyega uiteraard niet zeggen. ”Als ik hier antwoord op geef, ga ik dood en zit ik niet in aflevering negen.”

Boyega speelt de rol van ex-Stormtrooper Finn. De laatste keer dat we hem nog zagen was hij zwaargewond en herstellende van zijn gevecht met Adam Drivers Kylo Ren. Het is nog wachten hoe groot zijn rol in deze achtste film wordt. Dat duurt overigens nog wel even: pas op 14 december 2017 staat de release gepland.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spider-fan

Avatar

Ik vind The Force Awakens nou niet echt alleen maar vrolijk, vooral niet voor de familie Solo. Op zich is ie wel goed uitgebalanceerd, het heeft zijn lichtere en meer duistere momenten.

MenacE

Avatar

The Empire Strikes Back was ook groter en duisterder! Ik zeg prima!

Steve-O

Avatar

Ben erg benieuwd naar de subtitel!

nieuwslaatste nieuws

meest populair