Video

Featurette rond visuele effecten 'Warcraft'

En bekijk mooie shots van de Orcs en acteurs die ze spelen.

door Jim Pedd om 15:48 in Video
Er zijn twee nieuwe video’s en een hele rits aan posters vrijgegeven voor Warcraft. Op de posters zien we vergelijkingen van de gezichten van castleden en de Orcs die ze spelen. Het geeft, net als de featurette die je kan bekijken hieronder, een goede indruk op de visuele effecten die nodig waren om de film te realiseren.

Eerst hebben we nog een featurette over Orgrim. ”[…] Doomhammer is een grote slechte Orc, Durotans beste vriend en vertrouweling en een groots krijger,” horen we Robert Kazinsky vertellen over zijn personage. Hieronder kan je een complete video bekijken daarover.Dan is er een featurette rond de visuele effecten in de film, die ILM verzorgd heeft. ”De grootste uitdaging was de Orcs goed krijgen,” aldus regisseur Duncan Jones. ”Het maken van een compleet ras van Orcs, dat het goed doet tegenover de live-action acteurs.”

Er blijken verder enkele interessante keuzes gemaakt te zijn rond de animaties. In plaats van de boel op te poetsen, bijvoorbeeld kleine foutjes in de performance van acteurs, heeft men juist besloten die erin te laten. Zodoende zou het geheel echter voelen.


9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

gotrunks

Avatar

Wist niet dat Dreanai er in zaten :0

Ereptile

Avatar

gotrunks "Wist niet dat Dreanai er in zaten :0"


Alleen maar beter toch? Het laat zien dat het Warcraft universum veel groter is dan dat wij alleen in de film te zien krijgen :D Ik had niet verwacht King Magni te zien. Hij zat zelfs in de trailers, maar ik wist niet dat het Magni Bronzebeard was.

Ook tof om Grom Hellscream er bij te zien! En in de video van Orgrim zien we verschillende Orc banners. Waaronder de Bleeding Hollow Clan en de Blackrock Clan!

Ik vind het echt super hoe de Orcs er uit zien in de film! We zijn ver gekomen met CGI in films Smiley face

StarLord

Avatar

Dit vond ik beter dan de trailers

IvarW

Avatar

Het ziet er naar uit dat de film heel erg dicht bij de lore blijft wat ik geweldig vindt! Ik hoop echt dat deze het goed gaat doen in de box office

Ereptile

Avatar

En NOG een nieuwe special :D Warcraft is begonnen met de clips en de publiciteit! Deze schijnt iets meer licht op het verhaal.

Steve-O

Avatar

Ziet er veel beter uit dan in de trailers. Mijn interesse voor dit is gestegen Smiley face

Kamajiisama

Avatar

Dit wordt een 2D ( als de keuze er is :}) matineetje bios tripje voor mij , ben zeer benieuwd .

gotrunks

Avatar

Ereptile "En NOG een nieuwe special :D Warcraft is begonnen met de clips en de publiciteit! Deze schijnt iets meer licht op het verhaal.

"

Is dat een inferno beetje aan einde van de trailer?

Ereptile

Avatar

gotrunks "Is dat een inferno beetje aan einde van de trailer?"


Ik weet het niet. Ik denk het niet, aangezien die scene zich in Karazhan afspeelt. En ik weet niet zeker in hoeverre de Burning Legion in de film wordt betrokken. In een recente special werd een lid van de Burning Legion getoond. EN de groene kleur, plus de clip van Khadgar wijst er wel op dat Fel Energy een rol gaat spelen in het verhaal. En dus niet alleen bij de Orcs.

Het zou wel een Fel corrupted construct van Medivh of zo kunnen zijn.

NieuwsFilm

meest populair