Featurette rond visuele effecten 'Warcraft'

Featurette rond visuele effecten 'Warcraft'

En bekijk mooie shots van de Orcs en acteurs die ze spelen.

Er zijn twee nieuwe video’s en een hele rits aan posters vrijgegeven voor Warcraft. Op de posters zien we vergelijkingen van de gezichten van castleden en de Orcs die ze spelen. Het geeft, net als de featurette die je kan bekijken hieronder, een goede indruk op de visuele effecten die nodig waren om de film te realiseren.

Eerst hebben we nog een featurette over Orgrim. ”[…] Doomhammer is een grote slechte Orc, Durotans beste vriend en vertrouweling en een groots krijger,” horen we Robert Kazinsky vertellen over zijn personage. Hieronder kan je een complete video bekijken daarover.



Dan is er een featurette rond de visuele effecten in de film, die ILM verzorgd heeft. ”De grootste uitdaging was de Orcs goed krijgen,” aldus regisseur Duncan Jones. ”Het maken van een compleet ras van Orcs, dat het goed doet tegenover de live-action acteurs.”

Er blijken verder enkele interessante keuzes gemaakt te zijn rond de animaties. In plaats van de boel op te poetsen, bijvoorbeeld kleine foutjes in de performance van acteurs, heeft men juist besloten die erin te laten. Zodoende zou het geheel echter voelen.





















NieuwsFilm

meest populair