Josh Duhamel terug voor 'Transformers: The Last Knight'

En Tyrese Gibson wil ook terugkeren.

Gisteren werd officieel bekend gemaakt dat de titel van de vijfde toevoeging in de Transformers-franchise The Last Knight is. Nu heeft Paramount Pictures bekend gemaakt dat acteur Josh Duhamel te zien is in deze vijfde film als Lieutenant Colonel Lennox. Hij was in de eerste drie films te zien, maar niet in de vierde. Voor de vijfde film keert hij dus terug.

Een ander acteur die graag terug zou willen keren is Tyrese Gibson. Hij was nog in Transformers: Dark of the Moon te zien en zei het volgende: ”Mike Bay, ik ben er klaar voor. Sommige mensen vragen het me, waarom wil ik terugkeren en nog een Transformers maken? Omdat het een hoogtepunt voor me is. Ben je gek? Alle actie, alle grote scènes, alle magische s**t die aan de hand is in je hoofd. Die dingen kunnen ervaren, ik vind het geweldig.”

In een antwoord daarop plaatste regisseur Michael Bay een tweetal video’s op zijn Instagram-account met daarbij het commentaar: ”Tyrese kan niet wachten om terug te keren!” en ”Ik denk erover.” Wellicht dat er naast Duhamel dus nog een oude bekende terug kan keren.

Transformers: The Last Knight gaat op 22 juni 2017 in première.



NieuwsFilm

meest populair