Relatie Emma Roberts en Evan Peters opnieuw ten einde

Relatie Emma Roberts en Evan Peters opnieuw ten einde

Quicksilver en Chanel #1 zijn niet voor elkaar geschapen.

Ze hebben het een tweede keer geprobeerd, maar helaas: Emma Roberts (tv-serie Scream Queens) en Evan Peters (X-Men: Apocalypse) zijn uit elkaar gegaan. Dat melden diverse roddelwebsites. Vorig jaar augustus hebben we bericht dat de 25 en 29-jarige Amerikanen weer bij elkaar waren, na een eerdere splitsing. Het is niet bekend wat er achter de tweede breuk schuilt.

De eerste keer dat Roberts en Peters een punt achter hun relatie plaatsten was in juni 2015. Poeslief vertelde een bron dat ze als vrienden gedag zeiden en vele "geweldige herinneringen" koesterden. Naar verluidt kwam dit door twee dingen: hun roosters en een reeks woordenstrijden. Met ruziën is het tweetal niet onbekend, hoewel ze het altijd hebben kunnen bijleggen.

In 2013 veranderde een kleine vete echter in een matpartij. De tortelduifjes waren in een hotelkamer te Canada toen Roberts rood zag, haar vriend op de neus stootte en hem daarbovenop ook nog eens beet. Autoriteiten namen de dochter van Eric Roberts mee naar de gevangenis, maar ze was binnen korte tijd op vrije voeten. Haar vriend wilde geen aangifte doen.

De oud-geliefden vielen voor elkaar tijdens de opnames van Adult World. Dit was terug in 2012, een jaar later waren ze verloofd. Na de eerste beëindiging van hun relatie kwamen ze hier nooit meer op terug. Buiten de bovengenoemde titel hebben Roberts en Peters ook het beeldscherm gedeeld in twee seizoenen van American Horror Story.



NieuwsFilm

meest populair