Nieuwe geruchten over slechterik 'Spider-Man: Homecoming'

Nieuwe geruchten over slechterik 'Spider-Man: Homecoming'

En Michael Keaton zou alsnog die rol op zich willen nemen.

Het lijkt erop dat de schurken van Marvels Spider-Man: Homecoming onthuld zijn. Vorige maand nog was er het verhaal dat acteur Michael Keaton een rol zou gaan spelen in de film, maar hij zou niet veel later afgehaakt zijn. Nu meldt THR dat Keaton alsnog akkoord lijkt te gaan.

Volgens de mannen van Joblo zou de grote slechterik van de film Vulture zijn. Hij maakt gebruik van een vliegend pak, gemodelleerd naar dat van Iron Man. Sterker nog, naar verluidt zou Vulture zijn pak gebouwd hebben met behulp van buitenaardse technologie, die hij na de Chitauri-invasie van New York bemachtigd had.

Vulture zou bij zijn snode plannen hulp krijgen van een andere slechterik: The Tinkerer. Die zou hem helpen bij het bouwen van het pak om Spider-Man (Tom Holland) aan te pakken. Mocht het verhaal kloppen, is het natuurlijk een slimme manier om de nieuwe Spider-Man het Marvel filmuniversum in te brengen.

Maar daarvoor maakt men natuurlijk niet alleen gebruik van technologie uit [film=]The Avengers[/film]. Regisseur Jon Watts heeft het geluk dat acteur Robert Downey Jr. gewoon getekend heeft om ook in deze film de rol van Tony Stark te spelen. Kortom: Marvel heeft nog altijd grote plannen met deze derde gereboote Spider-Man film.

De productie hiervan zou in juni van start moeten gaan. Mocht Keaton inderdaad tekenen, horen we dat vermoedelijk heel snel. De release vindt op 27 juli 2017 plaats.



NieuwsFilm

meest populair