Daniel Radcliffe laat Jesse Eisenberg aftuigen in 'Now You See Me 2'-clips

En heeft de nieuwe vrouwelijke ruiter (Lizzy Caplan) een oogje op Jack (Dave Franco)?

Voor de liefhebbers van Now You See Me begint het al op te schieten. Hoofdstuk twee, simpelweg getiteld Now You See Me 2, komt over drie weken uit. Deze is geregisseerd door Jon M. Chu, daar waar het origineel een project van Louis Leterrier was. Ter promotie, en om ongeïnteresseerde filmkijkers over te halen, heeft Lionsgate een tweetal clips vrijgegeven. Daarin zien we gewelddadige en liefdevolle relaties. En uiteraard een hoop geniepige trucjes.

Fight



Trust


De Vier Ruiters (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco en Lizzy Caplan) krijgen in hun tweede avontuur weer met vele illusies te maken. Inmiddels is het een jaar geleden sinds ze de FBI continue een stap voorbleven en de harten van het publiek wonnen met hun Robin Hood-achtige goocheltrucs, waarin geld stelen en weggeven een gewoonte was. Deze keer krijgen ze te maken met technologiemagnaat Walter Mabry (Daniel Radcliffe), die hen dwingt een onmogelijke roofoverval te plegen. Het viertal kan enkel trachten de onuitvoerbare stunt te voltooien, zodoende hun namen te zuiveren en de identiteit van hun vijand aan het publiek te openbaren.

De rest van de cast bestaat uit andere grote namen, waaronder Mark Ruffalo, Morgan Freeman en Michael Caine. Pas geleden werd nog bekendgemaakt dat regisseur Jon M. Chu ook deel drie voor zijn rekening zal nemen. Laten we eerst het tweede deel maar afwachten, deze komt 9 juni in de Nederlandse zalen uit.

NieuwsFilm

meest populair