Video

Trailer 'Independence Day: Resurgence' van ruim 4 (!) minuten

En een coole EMPIRE cover met één van de aliens.

door Bram de Groot om 08:49 in Video
Het mag ondertussen duidelijk zijn dat het volgende maand te verschijnen Independence Day Resurgence duizend maal meer verwoesting gaat laten zien dan het origineel uit 1996. Hieronder zie je een trailer van bijna 4,5 minuut, waarin je overigens voornamelijk beelden ziet uit de eerdere trailers en spots.

Het vervolg op de sci-fi klassieker Independence Day staat gepland voor 30 juni.Hieronder zie je twee covers van EMPIRE magazine. De eerste is de zogenaamde 'collector's edition.' Daarna volgen nog een aantal nieuwe stills:In Roland Emmerichs Independence Day Resurgence zijn rollen weggelegd voor nieuwe en terugkerende gezichten, zoals Maika Monroe, Liam Hemsworth, Jessie Usher, William Fichtner, Jeff Goldblum, Joey King, Sela Ward, Travis Tope, Charlotte Gainsbourg, Vivica A. Fox, Judd Hirsch, Brent Spiner en Bill Pullman.

In Resurgence hebben de naties van de Aarde met gevonden buitenaardse technologie een enorme verdedigingsprogramma opgesteld om de planeet te beschermen. Maar we hadden ons nooit voor kunnen bereiden op de geavanceerde en onverwachte aanpak van de terugkerende aliens. Een handjevol dappere mannen en vrouwen moet de vernietiging van de mensheid tegengaan.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Silenzio

Avatar

20 jaar lang dacht ik dat het personage gespeeld door Brent Spiner dood was, maar dat blijkt dus niet het geval te zijn. Vreemd, maar ID4 lijkt inderdaad wat ruimte voor interpretatie hierover te laten.

eltorro

Avatar

Mooie cover van de empireT+)

UniMatriX

Avatar

Silenzio "20 jaar lang dacht ik dat het personage gespeeld door Brent Spiner dood was, maar dat blijkt dus niet het geval te zijn. Vreemd, maar ID4 lijkt inderdaad wat ruimte voor interpretatie hierover te laten."

Hij draagt ook een sjaal over zijn witte labjas.
Waarschijnlijk om littekens te verbergen van zijn hardhandige encouter met de alien uit ID4.

Planethugo

Avatar

Silenzio "20 jaar lang dacht ik dat het personage gespeeld door Brent Spiner dood was, maar dat blijkt dus niet het geval te zijn. Vreemd, maar ID4 lijkt inderdaad wat ruimte voor interpretatie hierover te laten."
inderdaad, heb de film laatst na lange tijd nog eens gezien en je ziet niet dat hij sterft, alleen dat de alien hem overneemt en op de grond smijt. Hij ziet er dan wel dood uit trouwens, maar ach hij kan het best overleefd hebben :P

NieuwsFilm

meest populair