Cast & synopsis Christopher Nolans 'Dunkirk'

Plus de eerste setfoto's vanaf het front.

Na de Batman-films en enkele even zo succesvolle fantasierijke sci-fi films krijgen we volgend jaar te zien of Christopher Nolan ook uit de voeten kan met een waargebeurd verhaal. De geliefde regisseur is deze week gestart met de opnames voor de WOII-film Dunkirk. Hieronder de complete cast, een eerste officiële synopsis en enkele setfoto's vanaf het front.

Voor Dunkirk is de volgende cast (officieel) bekendgemaakt: Tom Hardy, Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cilian Murphy, Fionn Whitehead, Aneurin Barnard, James D’Arcy, Jack Lowden, Barry Keoghan, Tom Glynn-Carney en oud One Direction-lid Harry Styles.

Ook is er een officiële synopsis: Dunkirk start als honderdduizenden Britse en geallieerde soldaten omsingeld zijn voor vijandelijke troepen. Gevangen op het strand met hun rug naar de zee staan ze voor een onmogelijke situatie als de vijand dichterbij komt.

De film wordt opgenomen op IMAX 65mm en 65mm groot formaat film, zodat de film de maximale beeldkwaliteit krijgt en een imponerend effect levert. De opnames vinden plaats in Frankrijk, Groot-Brittannië, de States en zelfs in Nederland. De verschijningsdatum staat vast op 20 juli 2017. Hieronder een aantal foto's vanaf de set in Frankrijk. Ook fotograaf pierre volot plaatst doorlopend veel mooie kiekjes.















NieuwsFilm

meest populair