'Avengers'-regisseur Joss Whedon hint naar nieuw filmproject

Na de release van Avengers: Age of Ultron is het opvallend stil geweest rondom de gerenommeerde Whedon.

Het is alweer een jaar geleden dat Avengers: Age of Ultron in de bioscopen draaide, maar sindsdien hebben we weinig vernomen van scenarist/regisseur Joss Whedon. Wanneer Whedon wel iets te melden had, was dat om aan te geven dat het maken van de tweede Avengers hem behoorlijk heeft opgebroken en dat hij daarom ook afscheid heeft genomen van het Marvel-filmuniversum.

Daarnaast liet hij doorschemeren dat hij ook graag weer aan origineel materiaal wil werken, maar tot een week geleden is er niks meer vernomen van Whedon over dergelijke projecten. The Wrap sprak met Whedon tijdens het HeForShe Media Summit in Los Angeles en Whedon liet het volgende kwijt over zijn nieuwe project:

''Het betreft een verhaal over een meisje die ongelooflijke dingen meemaakt. Meer kan ik helaas niet zeggen. Het is een origineel script, dat behoorlijk verschilt van al mijn eerdere project, afgezien van het feit dat het precies hetzelfde is... (?) Het is de eerste keer in mijn leven dat ik iets schrijf zonder een plan en zonder aanwijzingen van een studio. Het script gaat over iets waar ik erg veel om geef, dus het is een beetje zenuwslopend en duurt daarom wat langer. Ik denk wel dat het goed gaat worden!''

Whedon liet hierna nog weten dat hij het script van de mysterieuze film in de komende maanden zal afronden. Hij worstelt momenteel nog met het einde van het verhaal.



NieuwsFilm

meest populair