Algemeen

'Avengers'-regisseur Joss Whedon hint naar nieuw filmproject

Na de release van Avengers: Age of Ultron is het opvallend stil geweest rondom de gerenommeerde Whedon.

door Zilko Tarici om 17:24 in Algemeen
Het is alweer een jaar geleden dat Avengers: Age of Ultron in de bioscopen draaide, maar sindsdien hebben we weinig vernomen van scenarist/regisseur Joss Whedon. Wanneer Whedon wel iets te melden had, was dat om aan te geven dat het maken van de tweede Avengers hem behoorlijk heeft opgebroken en dat hij daarom ook afscheid heeft genomen van het Marvel-filmuniversum.

Daarnaast liet hij doorschemeren dat hij ook graag weer aan origineel materiaal wil werken, maar tot een week geleden is er niks meer vernomen van Whedon over dergelijke projecten. The Wrap sprak met Whedon tijdens het HeForShe Media Summit in Los Angeles en Whedon liet het volgende kwijt over zijn nieuwe project:

''Het betreft een verhaal over een meisje die ongelooflijke dingen meemaakt. Meer kan ik helaas niet zeggen. Het is een origineel script, dat behoorlijk verschilt van al mijn eerdere project, afgezien van het feit dat het precies hetzelfde is... (?) Het is de eerste keer in mijn leven dat ik iets schrijf zonder een plan en zonder aanwijzingen van een studio. Het script gaat over iets waar ik erg veel om geef, dus het is een beetje zenuwslopend en duurt daarom wat langer. Ik denk wel dat het goed gaat worden!''

Whedon liet hierna nog weten dat hij het script van de mysterieuze film in de komende maanden zal afronden. Hij worstelt momenteel nog met het einde van het verhaal.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

theDarkKira

Avatar

Joss Whedon ""Het is een origineel script, dat behoorlijk verschilt van al mijn eerdere project, afgezien van het feit dat het precies hetzelfde is..."
"


Buffy-reboot!

Spider-fan

Avatar

Je kunt van Buffy inderdaad het best een reboot maken. Aan het eind van de serie wordt het dorpje Sunnydale met de grond gelijk gemaakt; de comics die volgen op het eind van de serie spelen over de hele wereld, waarbij de slayers hun basis hebben in Schotland. Het jammere is echter dat ze niet echt de sfeer van de serie hebben, die kwam ook voor een groot deel door Sunnydale - en de Hellmouth natuurlijk.

Het zal alleen heel moeilijk worden voor een reboot acteurs te vinden die zo geslaagd zijn als in de serie. Ik denk ook niet dat Whedon nog iets gaat doen met Buffy als film of serie, omdat het in eerste instantie al een film was (die niet naar zijn wens was) en pas daarna een serie.

Frietgezicht

Avatar

Ik wist niet dat er mensen bestonden die serieus alles van Buffy gekeken hebben. Respect,ik zelf zou het huilend uitschreeuwen,wat een marteling.

NieuwsFilm

meest populair