Gerucht: Warner werkt aan meerdere 'Suicide Squad' spin-offs

Gerucht: Warner werkt aan meerdere 'Suicide Squad' spin-offs

Onder meer The Joker en Boomerang zouden hiervoor in aanmerking komen.

Het is nog niet zo lang geleden dat Warner Bros. aankondigde een spin-off te maken rond Margot Robbie’s Harley Quinn. Zij zou volgens een nieuw gerucht niet bepaald de enige zijn uit David Ayers Suicide Squad die een eigen film krijgt.

De website We Got This Covered zegt op basis van anonieme bronnen binnen de studio dat meerdere personages in aanmerking komen voor een spin-off. ”The Joker is absoluut een mogelijkheid, en Jared [Leto] schijnt er helemaal voor te zijn. En ze zijn erg blij met Jai Courtney’s personage Boomerang. Niets ligt nog vast, maar je gaat de komende jaren absoluut meer zien van deze personages.”

Eerder bleek al dat Deadshot (Will Smith) en The Joker (Leto) waarschijnlijk een rol gaan spelen in de geplande solofilm voor Ben Afflecks Batman. Dat klinkt al zeer waarschijnlijk en zo bezien is het weinig verbazingwekkend als er op z’n minst een aantal andere personages een eigen film krijgen.

Er zijn al test screenings georganiseerd rond Suicide Squad en de reacties van het publiek daarop waren uiteraard erg positief. Het is nog een paar weken wachten tot de film in de bioscopen draait: dat is vanaf 4 augustus het geval.



NieuwsFilm

meest populair