Speciale 'Star Wars'-poster verbindt 'Rogue One' met 'VIII'

Speciale 'Star Wars'-poster verbindt 'Rogue One' met 'VIII'

En zien we daar een nieuwe Storm Trooper: de Shore Trooper.

In juli vindt in Londen een nieuwe editie plaats van Star Wars Celebration. Eerder werd al verondersteld dat tijdens het evenement wordt onthuld dat Star Wars VIII (2018) de titel Star Wars: Fall Of The Resistance krijgt. Nu krijgen we een prachtige promotionele poster voor onze kiezen.

De poster heeft heel wat te bieden. Naast de personages uit The Force Awakens en de opvolger en de eerste 'Star Wars Anthology'-film Rogue One: A Star Wars Story zien we ook heel wat (nieuwe) Storm Troopers, waarvan er één nog niet was onthuld: de vermoedelijke Shore Trooper. Ook zien we de AT-ACTs (All Terrain Armored Cargo Transport). Deze zullen te zien zijn in Rogue One.

Tijdens de Star Wars Celebration zijn in ieder geval Rogue One-regisseur Gareth Edwards en Episode VIII-held Mark Hamill aanwezig. Verleden jaar werd de tweede teaser trailer voor The Force Awakens en een eerste blik op Rogue One prijsgegeven.

Zie hieronder de afbeeldingen; klik voor een vergroting.

[/url]

[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/9843122.jpg]




Ook verscheen op het YouTube-kanaal van Star Wars de video 'The Star Wars Show,' een nieuwe web-serie waarin de "galaxy far, far away" wordt (her)ontdekt.



NieuwsFilm

meest populair