'Fear the Walking Dead'-acteur Frank Dillane gearresteerd

'Fear the Walking Dead'-acteur Frank Dillane gearresteerd

Hij heeft een beveiligingsmedewerker van CBS mishandeld.

Engelsman Frank Dillane (tv-serie Fear the Walking Dead) heeft het hoofd niet koel kunnen houden toen hij afgelopen zondagavond (rond 9 uur) het filiaal van tv-zender CBS bezocht. TMZ berichtte het nieuws als eerst. Zij kregen te horen dat de 25-jarige knul geen toegang kreeg voorbij een controlepunt. Meerdere bewakers kwamen er aan toen bleek dat Dillane zich "ordeloos" gedroeg.

De medewerkers die bij CBS werken begrepen niet wat Dillane daar deed, o.a. omdat Fear the Walking Dead een productie van AMC is, een tv-kanaal waarmee ze geen banden hebben. De onrust die volgde maakte van Dillane een rusteloos man. Voordat de aanwezigen het wisten haalde hij uit naar een beveiligingsmedewerker. Zijn collega's hielden Dillane daaropvolgend aan en volbrachten een burgerarrest. De LAPD arriveerde nadien en brachten de acteur naar het politiebureau. Daar werd hij voor mishandeling ingerekend.

Vooralsnog is het onbekend waarom hij het terrein van CBS op is gegaan. Frank is de zoon van de 59-jarige Stephen Dillane. Laatstgenoemde is vooral bekend vanwege zijn rol in Game of Thrones als Stannis Baratheon. Fans van Harry Potter zullen Frank mogelijk herkennen als de jongere Voldemort in Harry Potter and the Half-Blood Prince. Fear the Walking Dead bevindt zich momenteel in seizoen 2.



NieuwsFilm

meest populair