Video

Trailer 'Deepwater Horizon' over de waanzinnige BP-olieramp in 2010

De grootste door de mens veroorzaakte natuurramp ooit.

door Bram de Groot om 14:46 in Video
Lionsgate Movies heeft een eerste volledige trailer vrijgegeven voor voor Deepwater Horizon van regisseur Peter Berg (Lone Survivor). Daarnaast zijn er vijf posters verschenen voor de personages van Mark Wahlberg, Kurt Russell, John Malkovich, Dylan O’Brien en Gina Rodriguez.

In het rampendrama Deepwater Horizon zien we het menselijke verhaal achter de grote BP-olieramp in de Golf van Mexico in 2010. Held Mike Williams (Wahlberg) is het centraal middelpunt in de dramatische situatie waarin de medewerkers belandden. Tijdens de olieramp kwamen elf mensen om het leven en bleef drie maanden lang olie in de oceaan gutsen. Hiermee werd het de grootste door de mens veroorzaakte natuurramp ooit.In de Nederlandse bioscopen verschijnt Deepwater Horizon op 29 september 2016. De posters:
4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Secret1994goesFilm

Avatar

Ah Dylan O'Brien!

Trailer ziet er wel goed en spectaculair uit. Maar of de film nauwgezet de échte situatie volgt valt in twijfel te trekken. Want waarschijnlijk zullen ze het voor de film wel nog éxtra spannend en spectaculairder maken.

Vind het vooral interessant dat we inderdaad een kijk krijgen op wat er dáár gebeurt is. Wij zagen enkel het station met de gigantische olievlek :S

OprahPossum

Avatar

Ik vind dat deze film weer de typische visie van "De mens is hier het slachtoffer" hanteert, terwijl ik juist liever zou zien dat deze film de onveilige en vervuilende methoden die men gebruikt bij het ophalen van olie aanklaagt. Want het grote slachtoffer van die ramp was wel duidelijk de natuur...

Frietgezicht

Avatar

Als ik die poster van Malkovich bekijk denk ik eerder aan een comedy.

Moet die film wel even kijken om te zien waarom deze mensen helden zijn.

sonnycorleone

Avatar

Frietgezicht "Als ik die poster van Malkovich bekijk denk ik eerder aan een comedy.

Moet die film wel even kijken om te zien waarom deze mensen helden zijn."
Heyhey, Geen olie op 't vuur gooien! Smiley face

NieuwsFilm

meest populair