Algemeen

Jesse Eisenberg keert terug in 'Justice League'

De jonge Lex Luthor laat weer van zich horen.

door Bram de Groot om 14:28 in Algemeen
De opnames voor Warner Bros. en DC's Justice League - Part One zijn ondertussen al even aan de gang en van heel wat acteurs uit de voorganger Batman v Superman was al bekend dat zij zouden terugkeren. Tijdens het MCM London Comic-Con liet Jesse Eisenberg weten dat ook hij terugkeert.

In Dawn of Justice is Eisenberg te zien als de jonge Lex Luthor die ervoor zorgt dat Doomsday losbarst. Ondanks dat zijn personage niet het geliefdste deel uit de film is, zal hij wel terugkeren in (minimaal) de eerste Justice League-film welke op dit moment wordt opgenomen door regisseur Zack Snyder.

"Ik sta soort van in de wachtstand. Ze zijn net gestart met het opnemen van Justice League. Dus ik wacht op het moment dat ik mijn ding mag doen. Ik weet niet wat ik exact mag zeggen, aangezien ik het gevoel heb dat een soort drone van DC me volgt, dus ik wil niets verkeerds zeggen. Maar ja, ik denk het wel. En ik ben er blij mee. Ik vind iedereen geweldig die erin zit. Het is een erg getalenteerde groep mensen."

Andere rollen komen van onder meer Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Ray Fisher (Cyborg), Ezra Miller (The Flash), J.K. Simmons (Commissioner Gordon) en Willem Dafoe in een nog onbekende rol. JL1 verschijnt op 16 november 2017 in de Nederlandse (IMAX/3D) bioscoop.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

Had niet anders verwacht. Ik vond zijn performance goed, ben benieuwd wat ze nu met het personage gaan doen aangezien hij dus nooit meer aan het hoofd van zo'n enorm bedrijf kan staan en niet te vergeten een link heeft met Darkseid's invasie

David1

Avatar

Steve-O "Had niet anders verwacht. Ik vond zijn performance goed, ben benieuwd wat ze nu met het personage gaan doen aangezien hij dus nooit meer aan het hoofd van zo'n enorm bedrijf kan staan en niet te vergeten een link heeft met Darkseid's invasie"


Het is maar goed dat smaken verschillen, want ik irriteerde me echt mateloos aan hem.

YOLO

Avatar

David1 "Het is maar goed dat smaken verschillen, want ik irriteerde me echt mateloos aan hem."
Jij bent niet de enige :+

JamesBond

Avatar

De eerste keer was ik ook niet echt te spreken over Eisenberg's performance, maar de tweede keer beviel zijn Lex Luthor me een stuk beter! Ben blij dat hij terugkeert! T+)

Muufley

Avatar

Steve-O "Had niet anders verwacht. Ik vond zijn performance goed, ben benieuwd wat ze nu met het personage gaan doen aangezien "


Die gast speelde een neurotische irritant clown dat maar weining te maken had met Lex Luthor.

NieuwsFilm

meest populair