Jesse Eisenberg keert terug in 'Justice League'

Jesse Eisenberg keert terug in 'Justice League'

De jonge Lex Luthor laat weer van zich horen.

De opnames voor Warner Bros. en DC's Justice League - Part One zijn ondertussen al even aan de gang en van heel wat acteurs uit de voorganger Batman v Superman was al bekend dat zij zouden terugkeren. Tijdens het MCM London Comic-Con liet Jesse Eisenberg weten dat ook hij terugkeert.

In Dawn of Justice is Eisenberg te zien als de jonge Lex Luthor die ervoor zorgt dat Doomsday losbarst. Ondanks dat zijn personage niet het geliefdste deel uit de film is, zal hij wel terugkeren in (minimaal) de eerste Justice League-film welke op dit moment wordt opgenomen door regisseur Zack Snyder.

"Ik sta soort van in de wachtstand. Ze zijn net gestart met het opnemen van Justice League. Dus ik wacht op het moment dat ik mijn ding mag doen. Ik weet niet wat ik exact mag zeggen, aangezien ik het gevoel heb dat een soort drone van DC me volgt, dus ik wil niets verkeerds zeggen. Maar ja, ik denk het wel. En ik ben er blij mee. Ik vind iedereen geweldig die erin zit. Het is een erg getalenteerde groep mensen."

Andere rollen komen van onder meer Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Ray Fisher (Cyborg), Ezra Miller (The Flash), J.K. Simmons (Commissioner Gordon) en Willem Dafoe in een nog onbekende rol. JL1 verschijnt op 16 november 2017 in de Nederlandse (IMAX/3D) bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair