Korte teaser onthult slechterik 'Transformers: The Last Knight'

Tegen wie nemen Optimus en zijn maten het ditmaal op?

Na een cryptische video vorige week, gaf Michael Bay gisteren een korte video vrij waaruit blijkt wie de schurk van zijn vijfde film in de Transformers-franchise, The Last Knight, wordt. Het zijn weer geen beelden van de set zelf, maar wel eenzelfde video als toen onlangs de titel werd onthuld.

Ditmaal zien we niet Optimus Prime (Peter Cullen), maar slechterik Megatron. Hij krijgt voor deze film duidelijk een nieuw ontwerp en ziet er nog gemener uit. Of Megatron de enige slechterik van de film is, weten we niet, maar vermoedelijk krijgt hij een grotere handlanger. Zo zijn er al een tijdlang geruchten dat Unicron de grote schurk wordt ditmaal.



In de film zijn er rollen voor Mark Wahlberg (Cade Yeager) en Josh Duhamel (Lt. William lennox) en Isabela Moner. Ze krijgen te maken met Transformers en mogelijk ook buitenaardse wezens - die werden al onthuld in de vorige film, Age of Extinction. De kans lijkt groot dat deze film zich ook in de ruimte afspeelt: Optimus vloog aan het einde van Extinction de ruimte in, richting de scheppers van de Transformers.

Vanaf 22 juni 2017 draait Transformers: The Last Knight in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair