Algemeen

Gerucht: Susanne Bier topkandidaat regie 'Bond 25'

Een vrouwelijke regisseur zou zomaar een voortreffelijke zet kunnen zijn.

door Bram de Groot om 18:16 in Algemeen
Deze week werd wederom bevestigd dat regisseur Sam Mendes niet terugkeert voor Bond 25. Na Skyfall en Spectre wil hij zich richten op andere projecten. Nu zegt RadioTimes te weten dat Susanne Bier bovenaan de Eons lijst staat om Mendes te vervangen.

Ondanks dat dit voor nu slechts een gerucht lijkt te zijn, zou er zomaar waarheid in kunnen zitten. Bier leverde onlangs de goed ontvangen AMC-serie The Night Manager af. En laat in die misdaadserie nou net Tom Hiddleston de hoofdrol spelen. Van Hiddleston is ondertussen bekend dat hij gesprekken heeft gevoerd met producenten Barbara Broccoli en Michael G. Wilson. Hij zou de rol graag overnemen van de afvallige Daniel Craig.

Mocht Bier daadwerkelijk de regisseur van Bond 25 worden, dan wordt het haar eerste blockbuster. Het zou sowieso een van de eerste keren worden dat een vrouw een film regisseert met een budget van waarschijnlijk ruim meer dan $100 miljoen. In het verleden leverde de Deense films af als Serena (2014) en Hævnen (2010). Is Bier volgens jullie een goede keuze?

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

Bond is toch al verziekt, ik kan mij niet voorstellen dat een vrouw daar verandering in gaat brengen. Integendeel.

JamesBond

Avatar

Lijkt me top als Bier 'Bond 25' zou maken met Hiddleston! T+)

JamesBond

Avatar

SeanDeNiro "Bond is toch al verziekt, ik kan mij niet voorstellen dat een vrouw daar verandering in gaat brengen. Integendeel."


Wees eens niet zo'n azijnzeiker man...

theDarkKira

Avatar

Heinekens grip op die bondfilms nemen nu echt belachelijke vormen aan.

Muufley

Avatar

SeanDeNiro "Hou je je sufgerukte kneuzenkop tegen mij. Autist."


Hoor dat aan, klein kind. Nog iets?

McGraig

Avatar

SeanDeNiro "Hou je je sufgerukte kneuzenkop tegen mij. Autist."
Altijd leuk om als autist te lezen dat het woord als scheldwoord gebruikt wordt..... niet dus.

Afgezien daarvan zou ik de Bond keuze interessant vinden met deze regisseur. Het zou leuk zijn als de producenten niet op safe spelen.

Straka

Avatar

Hiddleston en Bier hebben samen met The Night Manager al een slappe Bond-kloon afgeleverd, kunnen ze direct doorstomen naar het echte werk. Nu nog wachten op de aankondiging dat Hugh Laurie de slechterik gaat spelen.

JamesBond

Avatar

SeanDeNiro "...."


Toch altijd jammer om het woord "autist" als scheldwoord voorbij te zien komen... Schiet je echt wat mee op...

Muufley

Avatar

JamesBond "Toch altijd jammer om het woord "autist" als scheldwoord voorbij te zien komen... Schiet je echt wat mee op..."


Nu moet jij ook geen olie op het vuur nog gaan gooien. McGraig was volledig juist en in zijn recht om daarop te reageren. jij hoeft daar nu ook geen schepje daarbovenop te doen door effe mee te liften op McGraig zijn punt.

PRIME

Avatar

Het hele Bond karakter gaat kapot, omdat iedereen weer zonodig politiek correct moet zijn.

JamesBond

Avatar

Muufley "Nu moet jij ook geen olie op het vuur nog gaan gooien. McGraig was volledig juist en in zijn recht om daarop te reageren. jij hoeft daar nu ook geen schepje daarbovenop te doen door effe mee te liften op McGraig zijn punt."


Wie zegt dat ik probeerde mee te liften wat McCraig zei? Ik zie niet waarom ik niet op hetzelfde woord zou mogen reageren.

benjamin

Avatar

PRIME "Het hele Bond karakter gaat kapot, omdat iedereen weer zonodig politiek correct moet zijn."
Het personage is al zo vaak van regisseur gewisseld en staat al jaren onder de hoede van Barbara Broccoli, ik neem aan dat die ene vrouw in de regiestoel het nu niet helemaal kapot zal maken.

joppiesaus

Avatar

theDarkKira "Heinekens grip op die bondfilms nemen nu echt belachelijke vormen aan."
:E hahahahaha :W :W :+

Spider-fan

Avatar

Hoewel Night Manager en Bond beiden onder spionage vallen is de eerste drama en de tweede actie. En tv is geen film.
Ze wordt wel tot de belangrijker regisseurs van het moment gerekend, want Empire had een multi-interview vorig jaar waarin ze samen met o.a. Spielberg zat.

Ik ken geen andere films van haar, dus is het moeilijk te zeggen. Ze kiezen wel steeds vaker drama-regisseurs voor de latere Bondfilms (Apted, Tamahori, Forster, Mendes) dus het zou goed kunnen dat ze het wordt.

Fantomex

Avatar

SeanDeNiro "Bond is toch al verziekt, ik kan mij niet voorstellen dat een vrouw daar verandering in gaat brengen. Integendeel."


:N fail.

Hexagone

Avatar

JamesBond "Wie zegt dat ik probeerde mee te liften wat McCraig zei? Ik zie niet waarom ik niet op hetzelfde woord zou mogen reageren."


Het is vrij duidelijk dat je dat aan het doen bent. Waarom had je het anders niet zelf eerder vernoemd en pas nadat McGraig het had aangegeven. Jij wil gewoon er nog even een schepje bovenop doen, zoals Muufley al aangaf. Die laatste opmerking van jou was duidelijk voor niets nodig zelfs nadat Sean zijn bericht had verwijdert vond jij het nog nodig om toch nog the reageren en nu krijg jij ervoor op je kop. Hou het gewoon hierbij en wees volwassen. Wat jij deed neigt naar natrappen. Verder wil ik er geen woorden meer aan vuil maken.

benjamin

Avatar

Nu wil ik toch even het opnemen voor JamesBond hier die precies langs alle kanten wordt terecht gewezen. Je kunt inderdaad opmerken dat het antwoord een beetje overbodig was na de post van McGraig die hier absoluut het recht had te reageren, maar laat ons niet vergeten dat JamesBond in eerste instantie het doelwit van de ongepaste belediging was wat hem in mijn ogen toch ook recht op een wederwoord geeft.

JamesBond

Avatar

Hexagone "Het is vrij duidelijk dat je dat aan het doen bent. Waarom had je het anders niet zelf eerder vernoemd en pas nadat McGraig het had aangegeven."


Oh, dus als ik een reactie van iemand later zie betekent dat gelijk dat ik meelift op iemand anders zijn reactie? Want dat was namelijk niet wat ik aan het doen was...

En bedankt Benjamin! :+

NieuwsFilm

meest populair