Gerucht: Susanne Bier topkandidaat regie 'Bond 25'

Gerucht: Susanne Bier topkandidaat regie 'Bond 25'

Een vrouwelijke regisseur zou zomaar een voortreffelijke zet kunnen zijn.

Deze week werd wederom bevestigd dat regisseur Sam Mendes niet terugkeert voor Bond 25. Na Skyfall en Spectre wil hij zich richten op andere projecten. Nu zegt RadioTimes te weten dat Susanne Bier bovenaan de Eons lijst staat om Mendes te vervangen.

Ondanks dat dit voor nu slechts een gerucht lijkt te zijn, zou er zomaar waarheid in kunnen zitten. Bier leverde onlangs de goed ontvangen AMC-serie The Night Manager af. En laat in die misdaadserie nou net Tom Hiddleston de hoofdrol spelen. Van Hiddleston is ondertussen bekend dat hij gesprekken heeft gevoerd met producenten Barbara Broccoli en Michael G. Wilson. Hij zou de rol graag overnemen van de afvallige Daniel Craig.

Mocht Bier daadwerkelijk de regisseur van Bond 25 worden, dan wordt het haar eerste blockbuster. Het zou sowieso een van de eerste keren worden dat een vrouw een film regisseert met een budget van waarschijnlijk ruim meer dan $100 miljoen. In het verleden leverde de Deense films af als Serena (2014) en Hævnen (2010). Is Bier volgens jullie een goede keuze?



NieuwsFilm

meest populair