Opnames 'Pirates 5' uitgesteld door ruzie Heard & Depp

Opnames 'Pirates 5' uitgesteld door ruzie Heard & Depp

De acteur moest een operatie ondergaan om zijn verwondde hand te helen.

De horrorshow omtrent de breuk tussen acteurskoppel Johnny Depp en Amber Heard gaat verder. Op het internet is er een omvangrijke Civil War uitgebroken tussen mensen die beweren dat Heard uit haar nek lult en dat Depp op zijn oude leeftijd best wel last van losse handjes kan hebben. De twee zijn uit elkaar gegaan nadat Heard om een echtscheiding vroeg, Depp zou haar een blauw oog hebben gegeven door een iPhone in haar gezicht te gooien. Daarnaast zou de 52-jarige acteur haar vaker hebben mishandeld tijdens hun huwelijk.

Nu blijkt er meer aan het licht te zijn gekomen inzake de verwonding die Depp opliep tijdens de opnames van Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales in Australië. Kennissen van Heard hebben naar buiten gebracht dat Depp zijn hand heeft bezeerd toen de twee ruzie hadden. Hij zou uit woede tegen een muur hebben gestoten met zijn rechterhand. Op 10 mei 2015 werden de opnames stilgelegd zodat Depp terug naar de VS kon gaan voor een operatie. Hij keerde pas 21 april terug op de set, na het plaatsen van een pin in zijn gebroken vinger.



Het was tevens in de maand april dat het drama met hun honden voorkwam, wat eindigde in een vreemde video met het oud-koppel. Details rondom de verwonding zijn altijd vaag geweest. Disney heeft nooit aangegeven hoe en wat er is gebeurd. Het zou in ieder geval niet tijdens het filmen hebben voorgevallen. Een ouder bericht vermeldde dat het door een ongeluk met karten kwam.

Heard (30 jaar) heeft pas geleden met succes een contactverbod aangevraagd jegens Depp. Ze vertelde in de rechtbank dat ze emotioneel, verbaal en fysiek misbruik heeft doorstaan tijdens het huwelijk. De actrice beweert ook dat de LAPD tegen haar is, omdat deze het voor Depp opneemt. De autoriteiten in Los Angeles hebben aangegeven geen verwondingen te hebben gezien toen ze ter plaatse kwamen na het iPhone-incident. Ook wilde Heard destijds geen verklaring afleggen.



NieuwsFilm

meest populair