Actrice & regisseurs 'Captain Marvel' op de korrel

Actrice & regisseurs 'Captain Marvel' op de korrel

Marvel Studios wil grote naam.

Al sinds dat de MCU-film Captain Marvel werd aangekondigd wordt er volop gegist naar de actrice die de hoofdrol gaat spelen. Variety meldt nu dat Marvel Studios in gesprek is met een Oscarwinnares. Ook zouden regisseurs in beeld zijn.

Volgens Variety zou Brie Larson, die onlangs nog de Oscar voor Beste vrouwelijke hoofdrol won voor Room, bovenaan het lijstje staan van Marvel Studios. Ze zou al eerste gesprekken hebben gevoerd om de rol van Carol Danvers / Captain Marvel op zich te nemen.

Ook zouden er regisseurs in beeld zijn. Volgens bronnen van The Hollywood Reporter staan onder meer Niki Caro (McFarland, USA) en Jennifer Kent (The Babadook) op Marvels lijstje om plaats te nemen in de regiestoel.

Carol Danvers dook voor het eerst op in “Marvel Super-Heroes” #13 uit 1968. Ze is een beveiligingsagent in de Amerikaanse luchtmacht. Door de gevolgen van explosies met Kree-technologie krijgt ze superkrachten en transformeert ze in Ms. Marvel.

Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy) en Meg LeFauve (Inside Out) schrijven op dit moment het scenario voor Captain Marvel en de superheldenfilm moet op 9 maart 2019 verschijnen. Daarvoor verschijnt overigens nog Infinity War: Part 1. Mogelijk is ze hierin al te zien.



NieuwsFilm

meest populair