Algemeen

Bill Skarsgard gecast als clown Pennywise in Stephen Kings 'It'

Daarnaast zijn ook de kinderen die het zullen opnemen tegen de angstaanjagende clown gecast!

door Zilko Tarici om 09:13 in Algemeen
New Line's tweedelige remake van Stephen Kings It lijkt weer een stap dichter bij de realiteit te zijn, nu The Hollywood Reporter meldt dat de 25-jarige Zweedse acteur Bill Skarsgard (broertje van Alexander, zoon van Stellan) de rol van Pennywise de clown zal spelen in de film(s). Daarnaast zijn ook de jonge acteurs aangekondigd die het tegen hem zullen opnemen. We hebben het dan over Jaeden Lieberher (Midnight Special), Finn Wolfhard (Stranger Things), Jack Dylan Grazer (Tales of Halloween), Wyatt Oleff (Guardians of the Galaxy), Chosen Jacobs (Hawaii Five-0) en Jeremy Ray Taylor (42).

Toen de inmiddels vertrokken regisseur Cary Fukunaga de nieuwe interpretatie van It voor zijn rekening zou nemen, koos hij de Britse Will Poulter om de rol van Pennywise te spelen, maar dat lijkt nu dus van de tafel nu Andy Muschietti ([i[Mama[/i]]) de regie in handen heeft. Tim Curry speelde natuurlijk de angstaanjagende clown in de tv-verfilming van Tommy Lee Wallace uit 1990.

De verfilming van It zal dus bestaan uit twee films, waarvan de eerste zich richt op een groep tieners die zichzelf de Losers Club noemt en het tegen een boosaardige entiteit moet opnemen, terwijl het tweede deel laat zien hoe de volwassen versies van deze personages omgaan met de gevolgen van wat zij hebben doorstaan in hun jonge jaren.

It zal geproduceerd worden door Dan Lin, Roy Lee, Seth Grahame-Smith en David Katzenberg. De startdatum van de opnames is nog niet aangekondigd. De eerste film zou naar verluidt in september 2017 de bioscopen moeten bereiken.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

M0vieFreak

Avatar

Had graag Will Poulter in de rol willen zien maar hij heeft ook een look die goed kan passen bij een evil clown. Smiley face

Superboy

Avatar

Ik vind dit een hele rare keuze .... Maar misschien zit ik gewoon nog teveel met Tim Curry op mijn Netvlies.
Ik hoop dat ze er een mooie spannende film van gaan maken !

nieuwslaatste nieuws

meest populair