POLL: Bond 25

Het duo Sam Mendes/Daniel Craig terug, of toch liever een ander setje?

De twee afgelopen Bond-films bleken veruit de financieel succesvolste delen uit de reeks. Spectre haalde $880,7 miljoen op aan de wereldwijde bioscoopkassa en Skyfall kwam uit op maar liefst $1,1 miljard. Het succes-duo achter de films zijn regisseur Sam Mendes en hoofdrolspeler Daniel Craig. In deze POLL de vraag: als het aan jou ligt, zou je het duo terug willen zien of kijk je uit naar een nieuwe regisseur en 007?

Mendes/Craig


Afgelopen week werd nogmaals duidelijk dat Sam Mendes en Daniel Craig na respectievelijk twee en vier delen klaar zijn met de James Bond-films. Mendes kijkt uit naar een nieuw project en Craig liet met duidelijke woorden weten dat hij schoon genoeg heeft van zijn rol. Hij focust zich al op andere titels, waaronder de serie Purity.

Bier/Hiddleston

Een nieuw duo lijkt al in aantocht: de redelijk onbekende regisseuse Susanne Bier (Serena) en acteur Tom Hiddleston, bekend van films als The Avengers en Crimson Peak. Gezamenlijk leverden ze onlangs de uitstekend ontvangen serie The Night Manager op en Hiddleston heeft al door laten schemeren graag in de huid te willen stappen. Ze zouden allebei in gesprek zijn.

Andere mogelijkheden

Voorlopig is nog helemaal niets bekend rond Bond 25, maar waarschijnlijk hoeven we niet heel lang te wachten. De Bond-franchise is namelijk een goudmijntje. Wat betreft de 007-acteur worden er heel wat andere namen genoemd. Zo zou Jamie Bell (Fantastic Four, Filth) ook in gesprek zijn. Wat betreft de regisseur vallen er uiteraard ook voldoende namen van (bekende) regisseurs.

Succes met stemmen



NieuwsFilm

meest populair