IMAX trailer 'The Legend of Tarzan' zit bomvol actie

IMAX trailer 'The Legend of Tarzan' zit bomvol actie

En een blik op de jonge jaren van Tarzan.

Dit jaar verschijnen van Harry Potter-regisseur David Yates twee films in de bioscoop. Eind 2016 volgt Fantastic Beasts and Where to Find Them en over een maandje zien we The Legend of Tarzan, waarin Alexander Skarsgård rondvliegt als de titelheld en Margot Robbie te zien is als - hoe kan het ook anders - zijn oogappeltje Jane. Hieronder zie je de actierijke IMAX-trailer.

In onderstaande beelden krijgen we meer te zien van de herkomst van Tarzan. De film zal het vooral draaien om de terugkeer van Tarzan naar zijn oorspronkelijke thuis in de jungle. Hij wordt namelijk uitgenodigd om een missie in Afrika te leiden om luchtvervuiling tegen te gaan, maar wordt hierin dwarsgezeten door de hebzuchtige Belgische kapitein Rom, die de jungle verwoest om zo veel mogelijk geld te verdienen. Het gaat zelfs zo ver dat een moordaanslag op Tarzan wordt beraamd.



Met aanvullende rollen voor Christoph Waltz (Captain Rom), Samuel L. Jackson (George Washington Williams), Casper Crump (Captain Kerchover), Djimon Hounsoue (Chief Mbonga) en John Hurt als Professor Archimedes Q. Porter verschijnt de $180 miljoen kostende Tarzan-film op 7 juli in de Nederlandse bioscoop. Hieronder ook de recente IMAX-poster.



NieuwsFilm

meest populair