Bedenker 'Saturday Night Live' werkt aan 'Ghost Bros.'

Bedenker 'Saturday Night Live' werkt aan 'Ghost Bros.'

De komische horror moet op 'The Frighteners' en 'Bad Neighbors' gaan lijken.

Paramount Pictures is bezig met een horrorkomedie genaamd Ghost Bros., dat meldt The Tracking Board. Lorne Michaels, die in de jaren 70 de komische tv-show Saturday Night Live leven schonk, treedt op als producent met zijn Broadway Video. Het project is nog behoorlijk jong, er is geen regisseur in beeld en zover we weten zijn er ook geen bepaalde acteurs op het oog. Vermoedelijk kunnen we castleden van de bovengenoemde serie verwachten.

Ghost Bros. wordt omschreven als een kruising tussen Peter Jackson's The Frighteners en Bad Neighbours. Het succes van de komedie met Seth Rogen zou Paramount het groene licht hebben gegeven. Het verhaal speelt zich af in de jaren 80 en draait om een oud studentenhuis. Daarin zwerven de geesten van mannelijke studenten rond die in het gebouw zijn heengegaan. Ze besluiten rond te blijven hangen om de nieuwe bewoners van het pand angst aan te jagen. Of dat ook studenten zijn is niet bekend.

Happy Endings en American Dad!-schrijversduo Josh Bycel en Jonathan Fener bedachten het verhaal. Dat er bekende gezichten van SNL in Ghost Bros. zullen voorkomen is iets dat we wel kunnen verwachten. In andere geproduceerde films van Michaels zagen we o.a. Andy Samberg (Hot Rod) en Tina Fey. De comédienne verschijnt dit jaar nog in Whiskey Tango Foxtrot - ook van Michaels.



NieuwsFilm

meest populair