Algemeen

Owen Teague gecast als pestkop in Stephen Kings 'It'

Vorige week werd nog aangekondigd dat Bill Skarsgard Pennywise de clown zal spelen in de verfilming.

door Zilko Tarici om 12:28 in Algemeen
Bloodline-acteur Owen Teague is de nieuwste toevoeging aan de cast van de tweedelige verfilming van Stephen Kings It voor New Line Cinema. De film gaat over een groep kinderen die zichzelf de Losers Club noemt en het moeten opnemen tegen een schepsel dat het gemunt heeft op kinderen. Jaren later keert het monster terug, en moeten de clubleden het, nu als volwassenen, opnieuw zien te verslaan. Het gebeuren uit hun kindertijd zijn ze inmiddels op de een of andere manier vergeten.

Teague zal de rol spelen van Patrick Hocksetter, lid van een groep pestkoppen die het voorzien hebben op de jonge helden. Hij is een psychopaat die zijn koelkast heeft gevuld met dieren die hij heeft omgebracht. Teague zal te zien zijn naast Jaeden Lieberher (Midnight Special), Finn Wolfhard (Stranger Things), Jack Dylan Grazer (Tales of Halloween), Wyatt Oleff (Guardians of the Galaxy), Chosen Jacobs (Hawaii Five-0), Jeremy Ray Taylor (42) en Bill Skarsgard, die vorige week werd gecast als Pennywise de clown.

Andy Muschietti ([i[Mama[/i]]) zal de film regisseren. De opnames gaan in juli van start in Toronto. Dan Lin, Roy Lee, Seth Grahame-Smith, David Katzenberg en Barbara Muschietti produceren It.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ienstien965

Avatar

Hopelijk gaat de film terug in de tijd. Jaren 60 was het? En 80.

Nakedsnake

Avatar

Ienstien965 "Hopelijk gaat de film terug in de tijd. Jaren 60 was het? En 80."


Jaren 50. 1958 om specifiek te zijn.

NieuwsFilm

meest populair