TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. Now You See Me en Memoirs of a Geisha.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Now You See Me (2013)

Zaterdag 11 juni om 20:00 op RTL5

In deze misdaadthriller raakt een FBI-team verwikkeld in een kat-en-muisspel met een superteam van 's werelds grootste illusionisten, die tijdens hun shows een reeks gedurfde bankovervallen uitvoeren en vervolgens het geld aan hun publiek schenken.
Bekijk de afbeelding

Ice Age (2002)

Zondag 12 juni om 21:50 op FOX

Duizenden dieren trekken naar het zuiden om de winter te ontvluchten, maar Manfred, een eenzame, norse mammoet, is op weg naar het noorden. Al snel ontmoet hij Sid, een zelfingenomen en irritante luiaard, die, tegen Manfred's zin, mee wil gaan. Als ze plots een weeskindje vinden, overtuigt Sid Manny van het feit dat ze de mensenbaby terug moeten brengen naar zijn familie. Dit kan alleen maar met behulp van Diego, de sluwe tijger, die denkt dat hij een snelle manier weet om de familie op te sporen. Uiteindelijk blijkt Diego een oplichter te zijn, die hun in de handen van de tijger-leider wil drijven als 'lekker snoepje', om zo een ruzie tussen beiden goed te maken. Na een lachwekkende en hartverwarmende tocht staat Diego voor de keuze om of de kant van zijn nieuwe vrienden te kiezen, of toch de baby te overhandigen aan de leider, die uit is op zoete wraak.
Bekijk de afbeelding

Back to the Future Part III (1990)

Maandag 13 juni om 20:30 op Veronica

In 1955 ontdekt Fox dat zijn goede vriend en uitvinder Lloyd vastzit in het Wilde Westen van 1885. Fox besluit met de tot tijdmachine omgebouwde DeLorean sportauto de uitvinder te redden.
Bekijk de afbeelding

Outbreak (1995)

Dinsdag 14 juni om 22:35 op Veronica

De Amerikaanse overheid is van plan een stadje dat geïnfecteerd is door een Ebola-achtig virus, afkomstig van een Afrikaans aapje, met brandbommen van de kaart te vegen. Hun doel is de rest van het land te beschermen tegen het verder uitbreken van de epidemie.
Bekijk de afbeelding

48 Hrs. (1982)

Woensdag 15 juni om 22:10 op RTL7

Jack Cates is een rechercheur bij de politie van San Francisco, die een paar copkillers op het spoor is. Hij kan wel wat hulp gebruiken en bedenkt dat Reggie Hammond hem daarbij van dienst kan zijn, omdat de moordenaar diens ontsnapte en gevaarlijke celmaatje was. Reggie zit echter een gevangenisstraf uit.
Bekijk de afbeelding

The Truman Show (1998)

Donderdag 16 juni om 20:30 op RTL8
Regie: Peter Weir

Het leven van de vriendelijke Truman klopt aan alle kanten, wat niet verwonderlijk is, want hij is 24 uur per dag wereldwijd op TV te zien als hoofdpersoon in zijn eigen soap. Trumen heeft er geen idee van dat zijn hele wereld verzonnen is en dat alle mensen om hem heen acteurs zijn.
Bekijk de afbeelding

Memoirs of a Geisha (2005)

Vrijdag 17 juni om 21:05 op Canvas

Een verhaal van liefde en verraad tegen de achtergrond van de snel veranderende Japanse maatschappij in de 20ste eeuw. De 9-jaar oude Chiyo is de dochter van een arme visser en wordt van haar familie gescheiden en verkocht aan een geisha-huis in het Gion-district van Kyoto. Hier is ze het mikpunt van de grillen van hoofd-geisha Hatsumomo, maar zij weet zich te verzetten en groeit met hulp van Hatsumomo's concurrente Mameha uit tot de beroemdste geisha van Japan.


NieuwsFilm

meest populair