Nieuwe trailer 'Ben-Hur'-remake van Timur Bekmambetov

Nieuwe trailer 'Ben-Hur'-remake van Timur Bekmambetov

En een featurette op de grootse strijdwagenrace.

Paramount heeft een nieuwe trailer voor de remake Ben-Hur onthuld. Daarnaast verscheen er ook een featurette over de strijdwagenrace die net als in William Wylers "origineel" uit 1959 een eyecatcher moet worden.

De film, gebaseerd op het boek 'Ben-Hur: A Tale of the Christ' uit 1880 van Lew Wallace, wordt geregisseerd door Timur Bekmambetov. De Russische filmmaker was eerder verantwoordelijk voor de succesvolle comic-boekverfilming Wanted (2008) en het stuk minder ontvangen Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012). Voor Ben-Hur werkte Bekmambetov samen met een cast die bestaat uit onder meer Jack Huston, Toby Kebbell, Morgan Freeman, Nazanin Boniadi en Haluk Bilginer. Vanaf 25 augustus is de nieuwe Ben-Hur in de Nederlandse bioscoop te zien.



In de historische actiefilm ontmoeten we een prins (Huston) die leeft in het door Romeinen bezette Jeruzalem. Als hij wordt verraden door zijn adoptiebroer Messala (Kebbell) verliest hij alles en de volgende vijf jaar leeft hij op een Romeins galeischip. De onderlinge meningsverschillen worden uiteindelijk beslecht in een grootse strijdwagenrace. Over het laatste hieronder de featurette "Chariot Race:"



NieuwsFilm

meest populair