Regieduo achter 'Black' maakt 'Beverly Hills Cop 4'

De Belgen Adil El Arbi en Bilall Fallah mogen de vierde film met Axel Foley maken.

Het Belgische regieduo Adil El Arbi en Bilall Fallah, dat samen het goed ontvangen Black maakte, heeft getekend om Bevery Hills Cop 4 te regisseren. Deadline kwam als eerste met het nieuws en schrijft dat studio Paramount Pictures, producent Jerry Bruckheimer en hoofdrolspeler Eddie Murphy al lange tijd aan het script werken en proberen alle elementen bij elkaar te brengen.

De productie van Beverly Hills Cop 4 ging tot dusverre moeizaam. Oorspronkelijk zouden de opnames vorig jaar nog plaatsvinden, maar dat ging niet door. Eddie Murphy vertelde in januari nog dat het script lange tijd niet wilde lukken: ”Ik maak geen nieuwe ‘Beverly Hills Cop’, tenzij ze een fantastisch script hebben. Ik heb wat dingen gelezen die eruit zien alsof ze alleen geld willen verdienen. Maar ik ga geen slechte film maken alleen om wat geld te verdienen.”

Dat er nu een regieduo gevonden maakt duidelijk dat het juiste verhaal eindelijk gevonden is. De bedoeling is om de productie eind dit jaar of begin volgend jaar van start te laten gaan. In de film keert Eddie Murphy wederom terug als politieagent Axel Foley. Het script van de film wordt gemaakt door Josh Appelbaum en Andre Nemec en laat zien hoe Foley terugkeert naar Detroit.



NieuwsFilm

meest populair