Nieuwe foto onthult (nieuwe?) David uit 'Alien: Covenant'

Nieuwe foto onthult (nieuwe?) David uit 'Alien: Covenant'

Michael Fassbenders personage ziet er anders uit.

In Ridley Scotts Prometheus uit 2012 speelde acteur Michael Fassbender de rol van het kunstmatige personage David. De droid was een van de weinige overlevenden in de film en het was al bekend dat Fassbender gaat terugkeren in de opvolger Alien: Covenant.

Op het Twitter-account 'Alien Anthology' werd een nieuwe foto geplaatst vanaf de set van Covenant. Naast regisseur Scott zien we ook Fassbender. Het lijkt erop dat hij een nieuw uiterlijk/kapsel heeft. Zou het kunnen zijn dat Fassbender invulling geeft aan een "nieuwe David" of misschien wel zijn ontwerper? Het zou natuurlijk zomaar kunnen dat - net als het personage Elizabeth Shaw - de eerdere David niet terugkeert. Van Noomi Rapace was reeds bekend dat ze niet te zien in is Prometheus 2.

Met rollen van onder meer Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Jussie Smollett en Danny McBride verschijnt de Alien prequel begin oktober 2017 in de wereldwijde bioscoopzalen. Bekijk de foto hieronder en laat je reactie achter op de gebruikelijke plaats.





NieuwsFilm

meest populair