Algemeen

Denis Villeneuve's 'Sicario' krijgt twee opvolgers

'Soldado' en een derde deel maken deel uit van de bloemlezing.

door Bram de Groot om 13:51 in Algemeen
Eerder deze maand werd duidelijk dat niet Denis Villeneuve (Blade Runner 2, 2018) maar Stefano Sollima (Suburra, 2015) het vervolg op Villeneuve's Sicario gaat regisseren. Nu wordt duidelijk dat er naast een vervolg ook een derde deel is gepland.

Via The Independent blijkt dat Soldado geen direct vervolg wordt en nagenoeg op zichzelf staat. Een slotstuk in een driedelige bloemlezing zou ook in ontwikkeling zijn. Regisseur Sollima:

"Het is niet een echte vervolgfilm. Het is absoluut een losstaande film. Een compleet ander verhaal met alleen twee personages die je kent uit Sicario. De reden waarom ik van Soldado hou is omdat het niet echt een vervolg is, het is iets waar je plezier aan beleeft zonder dat je de eerste hebt gezien. Het idee is om een driedelige bloemlezing te maken met enkele van de basisacteurs in dezelfde wereld."

Van Benicio Del Toro (Alejandro Gillick) en Josh Brolin (CIA Agent Matt Graver) is beken dat ze gaan terugkeren. Ondanks dat regisseur Villeneuve niet terugkeert wordt het script van Soldado opnieuw geschreven door Taylor Sheridan. Hij zorgt ongetwijfeld ook voor het scenario van het derde deel. Voor Soldado is nog geen releasejaar bekend.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair