Kevin Hart beroofd

Kevin Hart beroofd

Er is een half miljoen dollar aan spullen meegenomen.

Roddelwebsite TMZ heeft onthuld dat komediant Kevin Hart van het weekend beroofd is. Hij en zijn familie waren niet thuis in Tarzana, Los Angeles toen de dader(s) huishield(en). Volgens de politie is er zo'n 500.000 dollar aan spullen gestolen. De buit bestaat o.a. uit kleding, juwelen en dure horloges.

De 36-jarige Hart woont in een exclusieve buurt die beveiligd wordt door twee grote poorten. Nochtans wisten de inbrekers deze te omzeilen, evenals de beveiliging van huize Hart. Via de achterdeur konden ze hun slag slaan. Hart, die in Miami was en maandag de politie van de diefstal op de hoogte bracht, zou bewakingscamera's in en rondom zijn pand hebben. Men neemt nu het beeldmateriaal door, hopende op deze manier de daders in de kraag te grijpen.

Gisterochtend liet de acteur via Instagram weten blij te wezen met de mensen die voor hem duimen. Hart beweert enkel om zijn familie en gezondheid te geven, goederen zijn vervangbaar. De laatste paar weken is hij, samen met Dwayne Johnson, druk bezig met het promoten van zijn nieuwste film: Central Intelligence. Deze draait vanaf vandaag in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair