Video

Tarzan gaat los in laatste trailer 'The Legend of Tarzan'

De VFX lijkt een upgrade te hebben gekregen.

door Bram de Groot om 18:07 in Video
Van Harry Potter-regisseur David Yates verschijnt The Legend of Tarzan op 7 juli in de Nederlandse (IMAX/3D) bioscopen. Hieronder zie je de definitieve trailer met de titel "Conquer". Waar de eerdere trailers toch iets matige visuele effecten lieten zien, lijkt dit nu een stuk meer op orde.

Met de voornaamste rollen toebedeeld aan Alexander Skarsgård (Tarzan) en Margot Robbie (Jane), Christoph Waltz (Captain Rom), Samuel L. Jackson (George Washington Williams), Casper Crump (Captain Kerchover), Djimon Hounsoue (Chief Mbonga) en John Hurt verschijnt het $180 miljoen kostende The Legend of Tarzan vanaf 7 juli in de Nederlandse bioscoop.In het soort van herkomstverhaal rond Tarzan wordt hij uitgenodigd om een missie in Afrika te leiden om luchtvervuiling tegen te gaan, maar wordt hierin dwarsgezeten door de hebzuchtige kapitein Rom, die de jungle verwoest om zo veel mogelijk geld te verdienen. Het gaat zelfs zo ver dat een moordaanslag op Tarzan wordt voorbereid.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Benieuwd hoe de recensies gaan zijn. Soundtrack al uit en is best de moeite. Kost trouwens nog geen 5 euro op iTunes.

Secret1994goesFilm

Avatar

Ik kijk al van eerste trailer uit naar deze film... maar vind VFX niet véél beter geworden. Vind nog steeds het stuk waar ie van die cliff de diepte inspring zeer fake...
Maar kijk nog steeds uit

dusk

Avatar

Denk dat deze film dan maar mijn Planet of the Apes placeholder moet zijn deze zomer:P

NieuwsFilm

meest populair