Algemeen

IMAX-affiche & 11 'Suicide Squad'-personageposters

Wederom een zeer creatief affiche voor de doldwaze DC-film.

door Bram de Groot om 09:37 in Algemeen
Enkele dagen geleden zagen we al een explosieve poster van de DC-film Suicide Squad en nu worden we getrakteerd op het ondertussen ingeburgerde IMAX-affiche. Dit keer niet de gezichten van de hoofdrolspelers, maar een bak gekleurde "cornflakes". Overigens zien we de belangrijkste personages wel op 11 fonkeltje nieuwe personageposters voor de film van David Ayer (Fury, Bright).

Klik voor een vergroting
Op onderstaande personageposters zie je achtereenvolgend Adam Beach (Christopher Weiss / Slipknot), Jay Hernandez (Chato Santana / El Diablo), Jai Courtney (Captain Boomerang), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc), Will Smith (Deadshot), Cara Delevingne (June Moone / Enchantress), Joel Kinnaman (Rick Flagg), Margot Robbie (Harley Quinn), Jared Leto (Joker) en Karen Fukuhara (Katana), Viola Davies (Amanda Waller). Het bizarre elftal is vanaf 4 augustus te zien op de Nederlandse (IMAX/3D) filmdoeken.


7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

FilmMaster

Avatar

Toffe posters, heel benieuwd of de film goed ontvangen wordt.

Goov25

Avatar

Visueel zit het allemaal erg goed in elkaar, benieuwd hoe de rest is.

YOLO

Avatar

Leuke IMAX poster, mag van mij wel de BR cover worden. Zal wel niet }: maar dan is deze zeer geschikt voor een custom cover. T+)

M0vieFreak

Avatar

Weer hele mooie posters, ik kijk er erg naar uit! :Y

Ed Crane

Avatar

FilmMaster "Toffe posters, heel benieuwd of de film goed ontvangen wordt."


Het is een duistere film, dus de kans is groot dat ook als 'ie goed is, hij de critici alsnog zal verdelen. Te 'bleak', en niet 'fun' genoeg en dat soort dingen...

Chrischzz

Avatar

Die van Margot Robbie wil ik als bushokjes formaat voor in mn man-cave..

T+)

nieuwslaatste nieuws

meest populair