Ben Affleck geeft update over 'Batman'-solofilm

Ben Affleck geeft update over 'Batman'-solofilm

Blijkbaar is er al een datum geprikt!

Vandaag was er al een heleboel nieuws rond Justice League. Tussen al dat DC-geweld vonden we ook een update van Ben Affleck over de solofilm van Batman die hij gaat regisseren. Er blijkt al een datum voor de film geprikt te zijn, maar Affleck wil zich er niet aan committeren tot er een scenario is.

“Ik geloof dat ze er al een datum voor hebben. Hoewel, ik weet niet of ik die datum perse ga halen, omdat ik nog geen scenario heb liggen dat klaar is. Dus ik ga die film niet maken totdat er een script ligt dat goed is. Ik heb al eens films gemaakt waarvan het script nog niet goed was en dat werkt uiteindelijk nooit,” aldus Affleck.

Wel werkt de acteur actief aan de film. ”We werken er nog aan en ik ben er nog niet blij genoeg mee om er daadwerkelijk een film van te maken. Voor deze Batman-film hanteer ik de hoogst mogelijke standaard. Dat is iets waarvoor de lat extreem hoog ligt denk ik. Het komt dus niet neer op een simpel ‘Ja dat klinkt leuk, laten we dit proberen’.”

Als we kijken naar welke datum een mogelijkheid is, valt ons oog op twee opties. Er staat een nog onbetitelde film voor 4 oktober 2018 gepland en een voor 31 oktober 2019. Een van die twee zal vermoedelijk vrijgehouden worden voor Affleck.



NieuwsFilm

meest populair