Algemeen

Ryan Kwanten en Maggie Grace gecast in tornadofilm 'Category 5'

Rob Cohen (The Fast and the Furious, xXx) neemt de regie voor zijn rekening.

door Zilko Tarici om 11:37 in Algemeen
Maggie Grace, Ryan Kwanten, Ralph Ineson, Randy Couture, Melissa Bolona en Jamie Andrew Cutler zullen allen te zien zijn naast de eerder aangekondigde Toby Kebbell in Rob Cohens actie-thriller Category 5.

De film gaat over een groep hackers, die 600 miljoen dollars willen stelen van een Amerikaanse financiële instelling, terwijl buiten het gebouw een gigantische tornado van categorie 5 de grond dreigt te raken.

Kebbell speelt in de film een meteoroloog die in het kustplaatsje waar alles plaatsvindt samenwoont met zijn vriendin (Grace) en zijn broer, een ex-marinier (Kwanten). Ineson leidt het team van dieven die de overval zullen plegen.

Cohen schreef het script van Category 5 samen met Scott Windhauser. Jeff Dixon, Anthony Fingleton, and Carlos Davis. Damiano Tucci, Danny Roth, Karen Baldwin, Howard Baldwin, Michael Tadross Jr. en Rob Cohen produceren de film.

Brad Peyton' (San Andreas

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Blockbuster

Avatar

Die film bestaat toch al? Is een hele slechte b-film die in de zomermaanden altijd op RTL 7 komt samen met andere Category's (met telkens een ander nummer).

afbeelding

YOLO

Avatar

Blockbuster "Die film bestaat toch al? Is een hele slechte b-film die in de zomermaanden altijd op RTL 7 komt samen met andere Category's (met telkens een ander nummer)."
Nee, het is geen remake. Het is een film met dezelfde titel, maar totaal andere verhaal.

NieuwsFilm

meest populair