Nicolas Cage en zijn vrouw uit elkaar

Nicolas Cage en zijn vrouw uit elkaar

De twee hebben één zoon en waren sinds 2004 in een relatie.

Een woordvoerder van Nicolas Cage heeft aangekondigd dat de acteur en zijn vrouw Alice Kim een punt achter hun huwelijk hebben gezet. Volgens roddelwebsite TMZ zijn er nog geen scheidingsdocumenten ingediend, wat enigszins opvallend is aangezien Cage en Kim al sinds januari dit jaar niet meer samenwonen.

Deze zomer zouden ze twaalf jaar bij elkaar zijn geweest. De twee leerden elkaar in februari 2004 kennen. Cage was toen in het restaurant Kabuki te Los Angeles. Kim was daar een serveerster. Twee maanden later vroeg hij haar al ten huwelijk. Naar verluidt deden ze dit zodat Kim met hem mee kon naar Zuid-Afrika, waar Cage zou beginnen met de opnames van Lord of War.

Ze zijn ouders van één kind: Kal-El Coppola Cage. Inderdaad vernoemd naar DC's Superman. In totaal heeft Cage twee kinderen. Samen met Christina Fulton kreeg hij in 1988 een zoon. De Snowden-acteur was echter nooit met haar in het huwelijksbootje gestapt. Hij deed dat wel met twee anderen: Patricia Arquette (1995-2001) en Lisa Marie Presley (2002-2004).



NieuwsFilm

meest populair