Algemeen

'Attack the Block'-regisseur en John Boyega werken mogelijk opnieuw samen

Regisseur Joe Cornish heeft sinds zijn grote doorbraak geen film meer geregisseerd.

door Zilko Tarici om 14:17 in Algemeen
Na samen te zijn doorgebroken als respectievelijk acteur in en regisseur van cultklassieker Attack the Block uit 2011, lijken John Boyega en Joe Cornish opnieuw te gaan samenwerken. Boyega liet dit afgelopen week weten via zijn Twitter-account.

Boyega is inmiddels nog veel bekender geworden door zijn rol als Finn in de nieuwe Star Wars-trilogie, en liet zich eerder al eens uit over een mogelijk vervolg op Attack the Block. Zo liet hij weten dat een sequel wel eens zou kunnen gaan over een grotere buitenaardse invasie, waarbij Boyega's Moses een groep straatschoffies zou moeten leiden in een gevecht tegen de aliens.

Een andere mogelijkheid is de spionagefilm Section 6, een passieproject van Cornish dat hij al vele jaren ontwikkelt en dat gaat over de grondleggers van de Britse geheime dienst MI6. Cornish liep bij dit project echter tegen een aantal juridische zaken aan betreffende de Bond-franchise. Omdat deze problemen zouden zijn verholpen, zou de nieuwe samenwerking dus wel eens Section 6 kunnen betreffen. Jack O'Connelll was eerder verbonden aan dit project.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrischzz

Avatar

Attack the Block vond ik zekers een leuke film.. Maar dat kwam vooral door de chemie tussen de jonge acteurs en de typetjes.

M0vieFreak

Avatar

IK ben benieuwd wat de film zal worden.

NieuwsFilm

meest populair