Video

Vreselijke familiegeheimen in trailer 'The 9th Life of Louis Drax'

Thriller van regisseur Alexandre Aja (Horns) met rollen voor Jamie Dornan (Fifty Shades of Grey) en Aaron Paul (Breaking Bad).

door Jan-Peter Rook om 12:56 in Video
The 9th Life of Louis Drax, een nieuwe psychologische thriller van regisseur Alexandre Aja (Piranha 3D, Horns), gaat over een jongen (Aiden Longworth) die op z'n negende verjaardag van een klif valt en in een coma belandt. Terwijl de politie de oorzaak van het ongeluk probeert te achterhalen en de gewelddadige vader (Aaron Paul) probeert op te sporen, gebruikt neuroloog Allan Pascal (Jamie Dornan) onorthodoxe technieken om in het hoofd van Louis te kijken. Bekijk hieronder de eerste trailer.

Dit was overigens niet de eerste keer dat Louis aan de dood ontsnapte; acht keer eerder al wist hij een dodelijk ongeluk na te vertellen. Allan wil erachter komen hoe dit mogelijk is en raakt meer en meer verstrikt in het mysterie, en alsof dat nog niet goed genoeg was wordt hij ook nog eens verliefd op Louis' moeder Natalie (Sarah Gadon).

De rest van de cast bestaat uit Oliver Platt, Molly Parker en Barbara Hershey. The 9th Life of Louis Drax, gebaseerd op de bestseller van Liz Jensen en met een scenario van Max Minghella, komt in de VS uit op 2 september.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair