Video

Bryan Cranston walgt van James Franco in trailer 'Why Him?'

Franco speelt een uitermate onaangename miljardair die iets heeft met de dochter van Cranston.

door Jan-Peter Rook om 12:11 in Video
In de nieuwe komedie Why Him? speelt Bryan Cranston (Breaking Bad) de rol van Ned, een overbezorgde maar liefhebbende vader die naar Stanford afreist om z'n dochter (Zoey Deutch) op te zoeken. Hier ondervindt hij dat ze iets heeft Laird, een jonge en uitermate onaangename miljardair die wordt gespeeld door James Franco. Bekijk hieronder de eerste trailer.

Laird is grofgebekt, sociaal onhandig, zit vol met opmerkelijke tatoeages en zegt en doet letterlijk alles wat in hem opkomt. De bloedserieuze Ned vindt dat deze flapdrol totaal niet geschikt is voor z'n dochter, dus hij draait volledig door wanneer blijkt dat Laird op het punt staat haar ten huwelijk te vragen.

Why Him? staat op naam van regisseur John Hamburg, bekend van de komedie I Love You, Man (2009). De rest van de cast bestaat uit Megan Mullally, Keegan-Michael Key, Andrew Rannells, Casey Wilson en Adam DeVine.

Why Him? komt in Nederland uit op 22 december.


En hier volgt de gekuiste versie:

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Ik vind Cranston een fantastische acteur en ik vind het leuk om hem eindelijk weer eens in een komedie te zien. Franco vind ik ook zeer goed, maar het is wel een ietwat aparte combi die naar mijn idee wel zou kunnen werken. Dat zie ik alleen niet terug in deze trailer.

Dat het verhaal cliché is vind ik nog niet eens zo'n ramp, het is alleen wel lastig voor een komedie als de grappen niet werken. Ik moet nergens om lachen. Slechte trailer wat mij betreft.

YOLO

Avatar

Dat soort films kijk ik liever thuis. Het is wel een leuke poster waarbij de gelaatsuitdrukkingen meteen worden herkend.

Frietgezicht

Avatar

jaime91 "Ik vind Cranston een fantastische acteur en ik vind het leuk om hem eindelijk weer eens in een komedie te zien. Franco vind ik ook zeer goed, maar het is wel een ietwat aparte combi die naar mijn idee wel zou kunnen werken. Dat zie ik alleen niet terug in deze trailer.

Dat het verhaal cliché is vind ik nog niet eens zo'n ramp, het is alleen wel lastig voor een komedie als de grappen niet werken. Ik moet nergens om lachen. Slechte trailer wat mij betreft."


Helemaal mee eens

M0vieFreak

Avatar

Ik vind het leuk uitzien en zal vast wel iets leuks worden. Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair